Færder kommune inviterer til et treff for foreldre/ foresatte som har barn som av ulike årsaker strever med å gå på skolen.  Dette er en krevende situasjon for barnet og de som står rundt, og det kan være nyttig å møte andre som har tilsvarende opplevelser.

Nå er Fritid Færder sitt vinterferieprogram ute! Vi har mange morsomme aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. Les mer om de ulike aktivitetene ved å klikke på de.

Barn født i 2014 skal begynne på skolen høsten 2020.

I begynnelsen av januar sendes informasjon om skoleinnmelding elektronisk til alle foresatte.

De som har reservert seg mot elektronisk kommunikasjon, vil få informasjon pr.post.

NB! Innmeldingen gjelder også elever fra Husøy født i 2014.

Foresatte som ikke har mottatt elektronisk melding eller brev i løpet av januar, bes ta kontakt pr. e-post: ams@faerder.kommune.no

Kjære alle sammen. Tusen takk til alle som bidro, både i forkant og på selve dagen, og gjorde Åpen dag til en fantastisk fin opplevelse. Vi fikk samlet inn 37.877 kr til TV-aksjonen/Care. Pengene er sendt inn, og vi markerer innsamlingen med hele skolen på FN-dagen, 24.oktober.

Det nærmer seg vår tradisjonelle Åpen Dag på Lindhøy skole -høstens vakreste eventyr - torsdag 17.10.19! Her kan du lese mer om dagen.

Aktiv Tønsberg og Færder er et gratis aktivitetstilbud for barn og unge. Tilbudet starter opp igjen i uke 37. Bli med! Kalenderen er nå oppdatert med nye aktiviteter.

Som følge av flere bekymringsmeldinger om økende rusbruk, beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper samt filming av slåsskampene ble det i våres satt sammen en prosjektgruppe i Færder kommune, som skulle kartlegge situasjonen og gi forslag til tiltak. Onsdag 18. september ble rapporten «Beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper blant ungdom i Færder» lansert. Rapporten inneholder funn og forslag til handlingsplan.

Her er skoletidene for elevene på Lindhøy skole, skoleåret 2019 - 2020. Det er gjort en liten forandring mandager og fredager. Vi går tilbake til fjorårets sluttider.

• Mandag: 08.20 - 14.00
  • Tirsdag: 08.20 - 12.50
  • Onsdag: 08.20 - 12.50
  • Torsdag: 08.20 - 12.50 (1. - 4.)
  • Torsdag: 08.20 - 14.35 (5. - 7.)
  • Fredag: 08.20 - 14.00

Smartklokker/mobilklokker blir stadig vanligere blant elevene. På Lindhøy skole regnes disse enhetene som mobile enheter på samme linje som private mobiltelefoner. Disse skal oppbevares avslått i sekken og skal ikke benyttes i skole- og SFO-tiden. Dette er kostbare enheter som anbefales å la ligge hjemme.

(Fra skolens hjemmeside januar 2019).

Ordningen evalueres med FAU, SU og elevrådet høsthalvåret 2019.

Hilsen Rektor.

Fant du det du lette etter?