AF Decom AS er engasjert av Færder kommune som totalentreprenør for rivingen av Tjøme Samfunnshus. Rivearbeidene vil starte opp i april. Hele området vil ved oppstart av riving inngjerdes og adgang for uvedkommende vil være forbudt. Dette må overholdes både av barn og voksne.

Pulserende kystperle 1

Torsdag 2. mai inviterer vi skoler i Tønsberg og Færder kommune til ryddedagen. Vi håper det blir en dag der vi sammen gjør en dugnad for miljøet enten ved å plukke søppel i nærområdet, eller rydde en strand i nærheten.

Nøtterøy Golfklubb arrangerer i år et tilbud til alle barn og unge i kommunen om gratis golftrening med instruktør en gang i uka gjennom hele sesongen, med oppstart i uke 19.

IST Direkte

IST Direkte er et nettbasert system for daglig kommunikasjon mellom SFO og hjemmet som vi skal ta i bruk på alle kommunale SFO.  Det er derfor viktig at foresatte legger inn nødvendig informasjon om sitt barn og bruker dette for å legge inn ferieperioder, ulike avtaler ol. Fra begynnelsen av mars tar vi systemet i full bruk.

Innlogging for foresatte: https://faerder.direktesfo.no

Vi har laget noe korte veiledere for å hjelpe deg som foresatt i gang, dersom du trenger det

Hvis du ønsker eller trenger kan du lese brukerdokumentasjonen for IST Direkte. (PDF, 995 kB)

Smartklokke 1

«Smartklokker» blir stadig vanligere blant elevene. På Lindhøy skole regnes disse enhetene som mobile enheter på samme linje som private mobiltelefoner. Disse skal oppbevares avslått i sekken og skal ikke benyttes i skole- og SFOtiden. Dette er kostbare enheter som anbefales å la ligge hjemme.

Hilsen Rektor.

Innlogging elever og lærere: Skooler for elever og lærere

Innlogging foresatte: Skooler

Her er en kort film om Skooler for foresatte.

Fra Januar 2019 erstattes Fronter med Skooler i alle Færder-skolene. Vi anbefaler foresatte å installere Skooler-appen fra Google Play/Appstore eller gå inn på Skooler Foresatteportal (se innloggingslenke ovenfor). Innlogging skjer med ID-porten.

Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk. Se eksempelsider til slutt i Skooler-info.

2019 i soloppgang 1

Færder kommune har som mål at barn og unge har en meningsfull fritid og et godt utbygd fritidstilbud.

Skjermbilde skooler

Fra nyttår erstattes Fronter med Skooler i alle Færder-skolene (… også kalt LMS - Learning management system).

Vi anbefaler foresatte å installere Skooler-appen fra Google Play/Appstore eller gå inn på Skooler Foresatteportal på Internettet (… hold inne Ctrl + klikk på det blå tekstfeltet):

Fant du det du lette etter?