Kjære alle sammen!

Juleferien nærmer seg, og vi skal snart si farvel til 2019!  Før vi gjør det har vi litt informasjon til dere:

Juniorklubben på Tjøme skal på tur til Brygga kino for å se på «Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul».

Dette er et tilbud for alle elever fra 2.-7.trinn og vi har 40 plasser på denne aktiviteten.

Da vi har begrensede plasser, er det førstemann til mølla-med mindre dere har tips til oss om noen som virkelig burde få plass.

ALLE som ønsker å være med MÅ melde seg på via denne linken: https://www.faerder.kommune.no/sd/skjema/NKO225/ eller ved www.færderkalender.no.

Påmeldingsfrist: 6.12.12

Barn født i 2014 skal begynne på skolen høsten 2020.

I begynnelsen av januar sendes informasjon om skoleinnmelding elektronisk til alle foresatte.

De som har reservert seg mot elektronisk kommunikasjon, vil få informasjon pr.post.

NB! Innmeldingen gjelder også elever fra Husøy født i 2014.

Foresatte som ikke har mottatt elektronisk melding eller brev i løpet av januar, bes ta kontakt pr. e-post: ams@faerder.kommune.no

Denne invitasjonen går til foresatte til elever som etter skolens svømmeundervisning forstås å ha nytte av å øke trygghet i vann. Tilbudet er ikke en del av skolens undervisning. Foresatte kan kontakte folkehelsekoordinator for informasjon og påmelding.

Kjære alle sammen. Tusen takk til alle som bidro, både i forkant og på selve dagen, og gjorde Åpen dag til en fantastisk fin opplevelse. Vi fikk samlet inn 37.877 kr til TV-aksjonen/Care. Pengene er sendt inn, og vi markerer innsamlingen med hele skolen på FN-dagen, 24.oktober.

Det nærmer seg vår tradisjonelle Åpen Dag på Lindhøy skole -høstens vakreste eventyr - torsdag 17.10.19! Her kan du lese mer om dagen.

Aktiv Tønsberg og Færder er et gratis aktivitetstilbud for barn og unge. Tilbudet starter opp igjen i uke 37. Bli med! Kalenderen er nå oppdatert med nye aktiviteter.

Som følge av flere bekymringsmeldinger om økende rusbruk, beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper samt filming av slåsskampene ble det i våres satt sammen en prosjektgruppe i Færder kommune, som skulle kartlegge situasjonen og gi forslag til tiltak. Onsdag 18. september ble rapporten «Beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper blant ungdom i Færder» lansert. Rapporten inneholder funn og forslag til handlingsplan.

Her er skoletidene for elevene på Lindhøy skole, skoleåret 2019 - 2020. Det er gjort en liten forandring mandager og fredager. Vi går tilbake til fjorårets sluttider.

• Mandag: 08.20 - 14.00
  • Tirsdag: 08.20 - 12.50
  • Onsdag: 08.20 - 12.50
  • Torsdag: 08.20 - 12.50 (1. - 4.)
  • Torsdag: 08.20 - 14.35 (5. - 7.)
  • Fredag: 08.20 - 14.00

Fant du det du lette etter?