desemberbilde-lindhoy

Minner om at siste skoledag før jul er fredag 21.12. Vi avslutter til vanlig tid kl 14.00. SFO holder åpent som normalt denne dagen. Første skoledag etter nyttår er torsdag 03. januar. 

 

Påmeldingsplakat UKM

Lørdag 8. des., kl. 11.-15. på Teigar ungdomsskole.

26 januar blir Færders første UKM – mønstring. Dette også på Teigar ungdomsskole!  Spre det glade budskap til alle de flotte ungdommene i Færder!

hjerter

Lindhøy skole fortsetter tradisjonen med å samle inn mat til Frelsesarmeen. Ønsker dere å gi en matgave (tørrvarer/hermetikk), ber vi dere levere direkte i administrasjonen. Dette kan dere gjøre frem til 17.12

Skolebarn som løper i skolegården

Barn født i 2013 skal begynne på skolen høsten 2019. 

Innmeldingen gjelder også elever fra Husøy født i 2013.

I begynnelsen av januar sendes informasjon om skoleinnmelding elektronisk til alle foresatte.

Grafittikurs

Kurset går over tre mandager og er helt gratis:
Mandag 3/12, 10/12 og 17/12 kl 17:30-19:30

Meld deg på i dette skjemaet.

Et annerledes juletre

Vil du gjøre jula litt bedre for et barn eller ungdom i Færder kommune? Tjøme og Hvasser Røde Kors og Nøtterøy Røde Kors har hengt opp julegaveønsker fra lokale barn og ungdom som av ulike årsaker trenger å få ønskene sine oppfylt.

powerPoint_16-9-2

Med lys og reflekser blir du en synlig syklist i trafikken. Da blir du oppdaget tidligere av bilister, og farlige situasjoner kan lettere unngås.

IMG_2585

I dag hadde vi fellessamling for hele skolen med overrekkelse av innsamlet beløp fra Åpen dag til Kirkens Bymisjon.
Ordfører Roar og Anne Guri fra Kirkens Bymisjon deltok på samlingen. Elevrådsleder Celine fortalte om skolens tradisjon for solidaritetsarbeid, og hun overrakte gavekortet på vegen av skolen.
Tusen takk til alle som bidro til en flott Åpen dag!

 

Det nærmer seg vår tradisjonelle Åpen Dag på Lindhøy skole -høstens vakreste eventyr - torsdag 18.10! Her kan du lese mer om dagen.

leksehjelp

Nå er vi i gang med leksehjelpen på Lindhøy og det er heldigvis mange elever som benytter seg av den. Les mer om regler, tider og innhold.

Fant du det du lette etter?