Tirsdag (skoleslutt 13:00)

• Skolerute 1589 Vestveien-Mågerø kl 13:05
  • Skolerute 1575 Verdens Ende kl 13:08
  • Rute 02 Hvasser kl 13:04 (evt. 13:34)
  • Rute 02 Tønsberg-Horten kl 13:17

Rute 02 går ikke innom skolen.

Onsdag (skoleslutt 14:40):

• Skolerute 1693 Vestveien-Mågerø kl 14:55
  • Rute 022 Verdens Ende kl 14:50
  • Rute 02 Hvasser kl 15:04
  • Rute 02 Tønsberg-Horten kl 14:47

Rute 02 går ikke innom skolen.

Mandag, torsdag og fredag er uendret fra tidligere år.

Nyhet fra skoleåret 2019-20: Skooler har fått ny Android-app. Avinstaller ev. den gamle og installer ny fra Google Play.

Innlogging elever og lærere: Skooler for elever og lærere

Innlogging foresatte: Skooler

Her er en kort film om Skooler for foresatte.

Fra Januar 2019 erstattes Fronter med Skooler i alle Færder-skolene. Vi anbefaler foresatte å installere Skooler-appen fra Google Play/Appstore eller gå inn på Skooler Foresatteportal (se innloggingslenke ovenfor). Innlogging skjer med ID-porten. NB! Ny Android-app. Se ovenfor.

Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk. Se eksempelsider til slutt i Skooler-info.

Kjære elever og foresatte. Vi er i gang med et spennende skoleår. Her følger litt nyttig informasjon.

Da er tekniske utfordringene vi har hatt med innloggingen med Skooler løst.

Fritid Færder inviterer ungdom i aldersgruppen 13–18 år til sommerkvelder på Teigar ungdomskole i juli.

Elever som har busskort for inneværende skoleår, skal beholde disse.
Busskortene oppdateres av VKT og skal brukes neste skoleår.

Elever som skal starte i 8. trinn på ungdomsskolen får nye busskort på sine respektive skoler ved skolestart.

IST Direkte er et nettbasert system for daglig kommunikasjon mellom SFO og hjemmet som vi skal ta i bruk på alle kommunale SFO.  Det er derfor viktig at foresatte legger inn nødvendig informasjon om sitt barn og bruker dette for å legge inn ferieperioder, ulike avtaler ol. Fra begynnelsen av mars tar vi systemet i full bruk.

Innlogging for foresatte: https://faerder.direktesfo.no

Vi har laget noe korte veiledere for å hjelpe deg som foresatt i gang, dersom du trenger det

Hvis du ønsker eller trenger kan du lese brukerdokumentasjonen for IST Direkte. (PDF, 995 kB)

Vi har fått ny innlogging for de foresatte i IST Direkte: https://faerder.direktesfo.no

Den gamle adressen vil fungere en stund til, men det vil ikke være mulig å logge inn ved MinId der.

NB! Vi anbefaler å ikke bruke Internett Explorer som nettleser, siden noen opplever at siden ikke fungerer ved bruk av IE.

Kjære foresatte.

Velkommen til Lindhøy skole og til neste skoleårs førstetrinn.

Færder kommune har fått en ny løsning for å i vareta Individuell opplæringsplaner (IOP) og liknende elevdokumenter som forsatte og eldre elever har innsyn i.

Foresatte kan logge inn å se hvilke dokumenter skolen har laget og innholdet i disse.

Hvis du har spørsmål omkring ditt barns dokumenter så ta kontakt med kontaktlærer eller ledelsen ved skolen din.

Fant du det du lette etter?