Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.

Bakgrunnen for dette er at helsepersonell må prioritere annet arbeid, blant annet med koronaviruset. Helsedirektoratet har bedt om at elever ikke oppsøker fastlegen for å få dokumentasjon på fravær av helsemessige grunner.

Kunnskapsdepartementet har besluttet at unntaket fra dokumentasjonskravet for fravær skal gjelde ut skoleåret 2019/2020. Fra skolestart høsten 2020 vil de vanlige kravene til dokumentasjon igjen være gjeldende.

Foreldre til elever under 18 år og elever som er myndige, kan selv skrive egenmelding. Unntaket fra fraværsreglene gjelder fra 4. mars 2020. Endringen gjelder både for fraværsgrensen i videregående, og for føring av fravær på vitnemål og kompetansebevis i grunnskolen og videregående.

Utdanningsdirektoratet

I 2020 gjennomføres Ungdata junior-undersøkelsen i Færder kommune blant elever i 5.–7 klasse i løpet av uke 11-14. For å gi et godt bilde av situasjonen i Færder, er det viktig at så mange som mulig deltar.

Det er frivillig å delta.

Du kan lese mer om undersøkelsen i brevet fra Ungdata. (PDF, 147 kB)

I forbindelse med coronaviruset følger skolen Helsedirektoratets og folkehhelsesinstituttets anbefalinger for generelle hygieneråd for forebygging av smitte i skole og barnehager. Vi ber alle foresatte om å snakke med barna om dette.

Kjære alle sammen. Tusen takk til alle som bidro, både i forkant og på selve dagen, og gjorde Åpen dag til en fantastisk fin opplevelse. Vi fikk samlet inn 37.877 kr til TV-aksjonen/Care. Pengene er sendt inn, og vi markerer innsamlingen med hele skolen på FN-dagen, 24.oktober.

Det nærmer seg vår tradisjonelle Åpen Dag på Lindhøy skole -høstens vakreste eventyr - torsdag 17.10.19! Her kan du lese mer om dagen.

Aktiv Tønsberg og Færder er et gratis aktivitetstilbud for barn og unge. Tilbudet starter opp igjen i uke 37. Bli med! Kalenderen er nå oppdatert med nye aktiviteter.

Som følge av flere bekymringsmeldinger om økende rusbruk, beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper samt filming av slåsskampene ble det i våres satt sammen en prosjektgruppe i Færder kommune, som skulle kartlegge situasjonen og gi forslag til tiltak. Onsdag 18. september ble rapporten «Beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper blant ungdom i Færder» lansert. Rapporten inneholder funn og forslag til handlingsplan.

Her er skoletidene for elevene på Lindhøy skole, skoleåret 2019 - 2020. Det er gjort en liten forandring mandager og fredager. Vi går tilbake til fjorårets sluttider.

• Mandag: 08.20 - 14.00
  • Tirsdag: 08.20 - 12.50
  • Onsdag: 08.20 - 12.50
  • Torsdag: 08.20 - 12.50 (1. - 4.)
  • Torsdag: 08.20 - 14.35 (5. - 7.)
  • Fredag: 08.20 - 14.00