Informasjon om koronavirus

Færder frivilligsentral: 90 68 71 03 - Trenger du praktisk hjelp eller noen å snakke med? Kontakt Færder frivilligsentral.

Trenger du som barn og ungdom noen å snakke med? Ta kontakt med helsesøster på skolen din, helsestasjon for ungdom (tlf.: 40 91 05 05) eller psykisk helseteam barn og unge (tlf.: 90 83 75 93).

Se samlet info om koronaviruset her.

Planforslaget for bypakkens satsing på gang- og sykkelveier og et bedre kollektivtilbud er ute på høring.

Klikk for stort bildeFotograf Knut OpeideBypakke Tønsberg-regionen inviterer til én åpen kontordag og to åpne møter for alle som ønsker mer informasjon om planene for mer miljøvennlig transport i og rundt Tønsberg. Det blir god anledning til å stille spørsmål til fagpersonene som har utarbeidet planene.  Les mer på Bypakke Tønsbergregionens nettside.