Aktuelle saker

Hvis du har spørsmål i løpet av helgen, kan du ringe oss på tlf.: 948 09 388 (vi er dessverre ikke tilgjengelig pr. e-post i helgen etter kl 15:00 fredag 19. okt.). Takk for at du stiller opp som bøssebærer!

Nøkkelknippe som ligger på en brygge

Tirsdag 23. oktober flytter hjemmetjenesten sone Tjøme inn i nye lokaler i Rødsgate 36, 3145 Tjøme (kommunehuset på Tjøme).

Oljefri

Forbud mot fyring med olje og parafin fra 2020. Stortinget har vedtatt at det skal innføres forbud mot bruk av mineralolje (fossil olje) til oppvarming av bygninger fra 1.1.2020.

Bilde av ishallen

Kommunenes felles mål om å satse på interkommunale idrettsanlegg gir resultater. Messehall A er etablert, Amerikansk fotball på Gamleidretten er satt i gang – og nå starter prosjektet med Tønsberg ishall og Maier Arena.

Ungdomsrådet 1

Mandag 8. oktober gjennomførte ungdomsrådet sitt andre møte. Denne gangen ble det avholdt valg på leder og nestleder. Rådet ønsker Malin Kjøle Tuxen (andre fra venstre) som leder og Mia Helene Carlsen Vattøy (tredje fra høyre) som nestleder.

Møte 1

Det skal utarbeides en strategisk næringsplan for Færder som skal være ferdig innen sommeren 2019. Planen skal inneholde visjon, mål, strategier og konkrete tiltak (handlingsplan) for næringsutviklingen i Færder.

TV-aksjonen 2018 1

Færder trenger mange bøssebærere! TV-aksjonen 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21. oktober.

Kart - overløp 1

Færder kommune, drift og anleggsseksjonen skal fjerne et overløp for avløpsvann i Strandheimveien på Nøtterøy.  Arbeidet med å separere avløp i denne avløpssonen er nå ferdig. Vi planlegger derfor å fjerne et overløp og slippe overvannet direkte til sjø.

Innbyggerdialog Gipø

Eldrerådet i Færder kommune inviterer til innbyggerdialog 8. oktober kl. 16:00-19:00 i kommunestyresalen, Tinghaugveien 18.

iStock-155009909

Velkommen til kurset:

Temaene som taes opp er aktuelle for alle foreldre, men passer spesielt for førstegangsforeldre. Kurset er gratis og går over fire kvelder. Det serveres enkel mat og drikke.

Fant du det du lette etter?