Aktuelle saker
St

Nedbøren etter tropevarmen i mai har normalisert brannfaren. Vestfold interkommunale brannvesens vurdering er at om man er påpasselig og tar hensyn til vær og vind kan det tennes sankthansbål 23. juni på steder der det åpenbart ikke kan starte en brann.

Digital seniorkurs-avtale 1

Digital Senior er et tilrettelagt kurs for digital trening med en sosial og hyggelig ramme. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Røde Kors og Færder kommune.

illustrasjon vannscooter

Det er lov å kjøre vannscooter i Færder kommune, men ikke i Færder nasjonalpark. Det aller meste av skjærgården i den østlige delen av Færder kommune er vernet som Færder nasjonalpark. Her er vannscooterbruk forbudt etter verneforskriften.

vanner med hageslange

På grunn av kapasiteten i vannledningsnettet innføres det vanningsrestriksjoner hver sommer slik at alle skal få vann til nødvendig forbruk.

grilling

Siden starten av mai har det vært et helt eventyrlig godt vær. Med sola og varmen har det også blitt knusktørt i grunnen, og for hver dag som går økes også faren for skogbrann.

Legevakten er offisielt åpnet av helseminister Bent Høie

I dag ble Tønsberg-regionens legevakt offisielt åpnet av helseminister Bent Høie.

- Jeg elsker innflyttingsfester, sa helseministeren og gratulerte de fire samarbeidskommunene med et veldig godt tilbud til sine 100 000 innbyggere.

Kulturuka 1

En uke i oktober setter vi fokus på alt som skjer av kulturaktivitet i vår kommune. Vi vil vise mangfoldet, og derfor ønsker vi å registrere alle arrangement.

tre brannsjefer

Brannfaren øker for hver dag som går. Brannsjefene i Vestfold ber deg respektere forbudet mot bruk av åpen ild i skog og utmark.

De tre brannsjefene i Vestfold ber deg respektere forbudet mot bruk av åpen ild i skog og mark. Fra v. Magne Johannessen brannsjef Sandefjord, Per Olav Pettersen brannsjef Vestfold interkommunale brannvesen og Arve Stokkan brannsjef Larvik.

Oppdager du brann i terrenget, kast deg på telefonen og ring 110!

Tunellalternativet 1

Kommunestyret i Færder valgte tunnelalternativet med 28 mot 19 stemmer i kommunestyremøtet 30. mai.

Hånden til en person som fyller ut et skjema

Kommunal- og moderniseringsdepartementet har opprettet en midlertidig tilskuddsordning for tiltak til romanifolket/taterne. Søknadsfrist: 11. juni og 15. september 2018.

Fant du det du lette etter?