Aktuelle saker

Her kan du se Servicesenterets åpningstider i julen 2019.

I Tinghaugveien 10 på Borgheim ligger Kvisten gjenbruk. Her kan barnefamilier levere og hente klær og sko/støvler til barn og ungdom i alderen 0-16 år. Velkommen!

Frivillighet er hjertet i samfunnet vårt. For meg handler frivillighet om å bruke mitt engasjement inn i viktige oppgaver i vårt lokalsamfunn. Frivillighet skal skape energi og det skal oppleves som meningsfylt, sier Helena Bisgaard, rådgiver frivillighet

Bypakke Tønsberg-regionen inviterer til én åpen kontordag og to åpne møter for alle som ønsker mer informasjon om planene for mer miljøvennlig transport i og rundt Tønsberg. Det blir god anledning til å stille spørsmål til fagpersonene som har utarbeidet planene.  Les mer på Bypakke Tønsbergregionens nettside.

Barn født i 2014 skal begynne på skolen høsten 2020.

I begynnelsen av januar sendes informasjon om skoleinnmelding elektronisk til alle foresatte.

De som har reservert seg mot elektronisk kommunikasjon, vil få informasjon pr.post.

NB! Innmeldingen gjelder også elever fra Husøy født i 2014.

Foresatte som ikke har mottatt elektronisk melding eller brev i løpet av januar, bes ta kontakt pr. e-post: ams@faerder.kommune.no

I år kan du telle ned til jul og lære noe nytt samtidig! Hva er egentlig et kulturminne og hva vet du om kulturminner i Færder kommune?

Færder kommune søker nye drivere av Jensesund havnekro på Vestre Bolæren.

Dersom du ønsker å melde deg som natteravn ønsker vi at du følger denne lenken og legger inn kontaktinformasjon.

Vestfold og Telemark blir ett fylke fra 1. januar 2020. Det får noen konsekvenser for de som skal fradele eller selge en eiendom rett før nyttår. Er du i gang med å opprette en ny eiendom, endre eiendomsgrenser, har tenkt å sende inn egenerklæring om konsesjonsfrihet eller sende inn skjøte, vil vi opplyse om at matrikkelen og grunnboka stenger i slutten av året. Det kan påvirke tidspunktet for når saken/dokumentet kan bli ført og tinglyst. Kartverket stenger grunnboka og matrikkelen i en periode som en følge av regionreformen. Dette gjøres for å redusere risikoen og sikre kvaliteten på gjennomføringen av reformen. Grunnboka og matrikkelen åpnes igjen 2. januar.

Fant du det du lette etter?