Aktuelle saker
Kalender Aktiv Tønsberg og Færder

Aktiv Tønsberg og Færder er et gratis aktivitetstilbud for barn og unge. Tilbudet starter opp igjen i uke ni. Bli med!

Frivilligsentral Nøtterøy 1

Frivillighetssentralen på Ekeberg er midlertidig stengt på grunn av utbedringsarbeider. Frivilligsentralen holder stengt til og med 24. februar.

Gutt på ski 1

Nå er Fritid Færder sitt vinterferieprogram ute! Vi har mange morsomme aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. Les mer om de ulike aktivitetene ved å klikke på de.

Bilde fra frivillighetsmøtet 5

Kulturenheten arrangerte det årlige frivillighetsmøtet i kommunestyresalen på Tinghaug tirsdag denne uken. 70 frivillige fra nærmere 40 lag og foreninger deltok på møtet.

Skolebarn som løper i skolegården

Søknadsfrist for fast leie av idrettshaller, større arrangement i idrettshallene (cuper, loppemarked, messer el.) og fast leie av skolelokaler (gjelder kun aulaer, tumlerom og gymsaler) er 1. april.

Fagertunsommerkurs

Frivillige lag og foreninger kan nå søke om medlemstilskudd, refusjon av strømutgifter og prosjekttilskudd. Andre kan også søke om prosjekttilskudd.

Menn søkes - nytt opptak 1

Færder kommune er med i et nasjonalt rekrutteringsprogram hvor menn med NAV-ytelser tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider.

dusjhode

Informasjon fra Færder kommune, 30. januar 2019

I forbindelse med rutinemålinger er det funnet legionella i dusjene i Møllebakken bofellesskap.

Det er tatt to målinger, som begge var positive. Tiltak ble igangsatt umiddelbart.

Vi har ingen informasjon om at noen er blitt syke som følge av dette.

Grindløkken skole

Grindløkken skole er til salgs

Adresse: Nordre Løkkevei 11

Energiportalen logo 1

Færder kommune tilbyr nå gratis energianalyse av boliger gjennom Energiportalen.

Fant du det du lette etter?