Aktuelle saker

På grunn av sykdom må vi dessverre avlyse. Ny dato kommer.

Visste du at du kan bygge en rekke mindre tiltak uten å søke kommunen?  Kom å få en innføring om dette i kommunestyresalen på Tinghaug, tirsdag 25.juni kl 19.00.

Færderkalender.no finner du en oversikt over arrangementer i Færder kommune. Her kan du finne arrangementer i regi av kommunen, lag og foreninger og andre kommersielle aktører. Arrangementene på Færderkalender.no er rettet både mot barn, unge, voksne og seniorer. Du kan også opprette egne arrangementer i kalenderen.

Sommerferien er her, og skolene i Færder kommune har hatt avslutninger med alle sine verdifulle elever. Som flere av dere er kjent med, har skoleåret 2018-2019 vært preget av bekymringer for noen av ungdommene våre.

Fra og med 15. juni 2019 er det forbudt å fiske torsk hele året i Oslofjorden. I tillegg er det i 14 definerte områder på Skagerrakkysten forbud mot all fiske i gyteperioden.
Reguleringen gjelder alle, både yrkesfiskere og fritidsfiskere.

Miljørettet helsevern tar jevnlige prøver av badevannet i kommunen og akkurat nå er badevannet på samtlige steder i kommunen bra. Du kan sjekke kvaliteten på badevannet der du ferdes på denne nettsiden.

Du får beskjed på e-post eller SMS når skatteoppgjøret ditt er klart. De fleste lønnstakere og pensjonister får skatteoppgjøret 20. juni. Etter det er det løpende oppgjør fra 15. august til 23. oktober.

De tre brannsjefene i Vestfold vurderer brannfaren i terrenget som normal for årstiden, men det er ikke helt fritt fram å tenne sankthansbål. Det er uansett forbudt i eller nær skogen. Sankthansbål er tillatt ved tilrettelagte bålplasser i strandkanten langs vestfoldkysten, de stedene det ikke kan føre til ukontrollert brann.

Fritid Færder inviterer ungdom i aldersgruppen 13–18 år til sommerkvelder på Teigar ungdomskole i juli.

Ordfører Roar Jonstang inviterer alle velforeninger i Færder kommune til sommerens møte.

• Dato: 27.juni
  • Kl: 17:00 til 18:30
  • Sted: kommunestyresalen på Tinghaug

Elever fra ungdomsskolene i Færder kommune og elever ved Nøtterøy videregående skole er klare til å yte en frivillig innsats for lag og foreninger i kommunen!

Fant du det du lette etter?