Aktuelle saker

I løpet av mai/juni 2018 trer ny EU-forordning i kraft GDPR (General Data Protection Regulation), samt at det vil vedtas ny personopplysningslov.

Vann fra springen

Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Mer informasjon, og lenke til registreringsskjemaet, finnes på mattilsynet.no.

Gruppebilde

Ordfører Roar Jonstang la nylig på plass Færder kommunes første kumlokk i et vann- og avløpsprosjekt i Løvveien 3.

Renovasjonsappen

Renovasjonsappen «Min Renovasjon» er nå tilgjengelig for deg.  Her kan du få varsel før hentedager rett på telefonen, i tillegg til informasjon om åpningstider på gjenvinningsstasjonene og sorteringsguide.

Østre Bolæren

Er du opptatt av marin forsøpling og vil gjøre en innsats? Vil du være med å rydde skjærgården i Færder nasjonalpark? Da kan du bli med ut på øyene søndag 6. mai!

Skjærgårdstjenesten

Bli med på å rydde kyst og øyer for søppel og skrot. Du plukker søppel når det passer for deg, og Skjærgårdstjenesten henter sekkene.

handtrykk

Kunngjøring av startlån, tilskudd til utbedring og tilskudd til prosjektering og utredning.

Gruppebilde2

Den 22.mars ble det gjennomført medvirkningsmøte i Teie kirke om gatebruksplanen for Teie sentrum. Møtet ble arrangert av Bypakke Tønsberg-regionen og Færder kommune.

Møtet var veldig godt besøkt, og kirken var stappfull av engasjerte mennesker.

iStock-517014117

Hvert år har Stiftelsen Hudøy ca. 1300 barn på feriekoloni. Gjennom sommeren vil det til en hver tid oppholde seg  ca. 400 barn på øya. Hudøy har vært sperret for fri ferdsel i feriekolonitiden hvert år siden Stiftelsen Hudøy startet å drifte feriekoloni der.

Fant du det du lette etter?