Aktuelle saker

I disse dager sender vi ut faktura på de kommunale gebyrene for første kvartal. Nytt av året er at de som får fakturaen på papir vil motta et fakturagebyr på kr 35,– pr. papirfaktura.

Et hittil ukjent coronavirus har forårsaket et pågående utbrudd av lungebetennelse i storbyen Wuhan i Hubei-provinsen i Kina. Utbruddet startet i desember 2019, og viruset ble identifisert av kinesiske helsemyndigheter 7. januar 2020. Viruset smitter lett, men har foreløpig ikke vist seg å være mer farlig enn vanlig influensavirus. Der er ikke påvist tilfeller i Norge.

Fritid Færder og Færder Frivilligsentral jobber sammen for å skape gode rammer for arbeidet med barn og unge i Færder kommune. Vi har behov for frivillige til ulike oppdrag.

Nå er Fritid Færder sitt vinterferieprogram ute! Vi har mange morsomme aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. Les mer om de ulike aktivitetene ved å klikke på de.

I forbindelse med arbeidet med kulturminneplan for Færder kommune, inviteres det nå til medvirkningsmøte 2.

På denne siden kan du se de nye gebyrene for reguleringsplan, bygge‐ og delesaksbehandling, oppmåling og eierseksjonering.

Siden oktober har Demensforeningen i Tønsberg og Færder, sammen med Røde Kørs Nøtterøy og Færder kommune, arrangert åpen demenskafe hver 3. lørdag i måneden på Bjønnesåsen bo- og aktivitetssenter.

(PDF, 3 MB)

Hovedutvalg for kommunalteknikk vedtok 19.12.2019 å sende forslag til klima- og energiplan for Færder kommune på høring (HFK-sak 368/19).

Færder kommune får meget gode råd og erfaringer fra barnevernproffene som er tidligere barnevernsbarn.

Gode venner i næringslivet er avgjørende om NAV skal gjøre jobben man er satt til. Det åpner dører og gir muligheter. Når samarbeidet baserer seg på respekt og forståelse, og samspillet fungerer, gir det løsninger til alles beste. Det gir personlige gevinster, sikrer bedriftene nødvendig arbeidskraft og gir stor samfunnsmessig nytte.

Fant du det du lette etter?