Aktuelle saker

Arbeidet med kommuneplanens arealdel 2022-2034 starter opp sommeren 2019.

Færderkalender.no finner du en oversikt over arrangementer i Færder kommune. Her kan du finne arrangementer i regi av kommunen, lag og foreninger og andre kommersielle aktører. Arrangementene på Færderkalender.no er rettet både mot barn, unge, voksne og seniorer. Du kan også opprette egne arrangementer i kalenderen.

Færder klimaråds klimapris ble i år tildelt Færder kulturverksted, som arrangerte Grønn Øy-festivalen 3-4 og 10. august.

Synes du at du greier mindre i dag enn for ett år siden? Ønsker du å bli sterkere og stødigere?

Hageavfall. Foto.

Nå henter vi hageavfallet hjemme hos deg til fastsatt dato vår og høst, du trenger ikke lenger å bestille henting. Denne tjenesten er inkludert i renovasjonsgebyret.

Tilskuddsordningen for støtte til ubetalte kontingenter og andre utgifter for deltakelse i fritidsaktiviteter lyses ut med ny frist 1. desember.

Har hekken blitt for høy i sommer? Høy hekk i veikryss og små barn på vei til skolen kan være en dårlig kombinasjon. Nå drar vi i gang en hekkedugnad for å gjøre skoleveier trygge til skolestarten.

Prosjekt positivt ungdomsmiljø inviterte igjen til et møte – med ungdom for ungdom.

Elever fra ungdomsskolene i Færder kommune og elever ved Nøtterøy videregående skole er klare til å yte en frivillig innsats for lag og foreninger i kommunen!

Ved årets valg får du en SMS med lenke til valgkortet ditt. Dermed har du valgkortet på mobilen og lett tilgjengelig når du skal stemme.

Fant du det du lette etter?