Hva: Teaterforestilling

Pris barn: 60.-
Pris voksen: 130.-

Bestill billetter på: faerderkulturskole.ticketco.events/no/nb/e/pinocchio

FAU inviterer til dialogkonferanse for foreldre med temaet:

• "Hva skal til for å få gode år på Borgheim?" for 8. trinns foresatte
  • "Hva rører seg på 9.trinn nå?"

Elever fra 9. og 10. trinn deler sine erfaringer og gir råd til foreldre. Etter en kort felles samling i foajeen vil vi bruke tiden til å diskutere temaer og bli bedre kjent med hverandre i mindre grupper ut fra hver klasse.

Tidspunkt:
Foresatte 8.trinn: Onsdag 23. oktober, kl. 19.00-20.30
Foresatte 9.trinn: Onsdag 24. oktober, kl. 19.00-20.30

Hvor:
Borgheim ungdomsskole, foajeen.

Mer informasjon kommer på skolen Facebookside.

Aktiv Tønsberg og Færder er et gratis aktivitetstilbud for barn og unge. Tilbudet starter opp igjen i uke 37. Bli med! Kalenderen er nå oppdatert med nye aktiviteter.

Du får gratis mat og vi finner på diverse aktiviteter. Du finner oss på Teigar ungdomsskole.

NB! Vi har nye åpningstider:

Mandager kl 15:00 - 20:00
Torsdager kl 15:00 - 20:00

Du finner oss også på www.facebook.com/fritidfaerder og på Instagram @fritidssenter_faerder

Mer informasjon: færderkalender.no

Arne Veierød / Lene Ingdal
E-post:
arne.veierod@faerder.kommune.no
lene.ingdal@faerder.kommune.no

Som følge av flere bekymringsmeldinger om økende rusbruk, beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper samt filming av slåsskampene ble det i våres satt sammen en prosjektgruppe i Færder kommune, som skulle kartlegge situasjonen og gi forslag til tiltak. Onsdag 18. september ble rapporten «Beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper blant ungdom i Færder» lansert. Rapporten inneholder funn og forslag til handlingsplan.

ALLE ELEVER SOM SKAL PÅ BYGGCAMP MØTER 9.20 i morgen.

De som skal på tur møter kl 08.40 (har fått beskjed)

Nytt etter høstferien 2019: Skooler har lansert nye apper for foresatte (Android og iPhone). Tilbakemeldingene så langt tyder på at de fungerer mye bedre enn de forrige.

Elever og lærere har fått egen Skooler-app. Lastes ned gratis fra App Store eller Google Play.

Vi minner om at man kan bruke Skoolers nettportal, se nedenfor. (Den framstår like bra som appen på f. eks. telefon.)

Innloggingslenke elever og lærere: Skooler for elever og lærere

Innloggingslenke foresatte: Skooler

Her er en kort film om Skooler for foresatte.

Se gode tips for elever (Herstad er brukt som eksempel - ellers likt for alle skoler):

Se tips for foresatte til lagring av bokmerke/favoritt på pc:
(Merk at fremgangsmåten vil variere noe avhengig av hvilken nettselser du bruker)

Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk. Se eksempelsider til slutt i Skooler-info.

Fant du det du lette etter?