Vedlagt følger informasjon fra SLT-koordinatorer i Tønsberg kommune, Færder kommune og Sør-Øst politidistrikt, angående alkohol, ulovlige rusmidler og «rulling» med russ hvor ungdom helt ned i 13 års alderen deltar.

Vi inviterer alle foresatte til foreldremøter for alle trinn 12. februar. 10. trinn kl.18.00, 9. trinn kl. 18.30 og 8. trinn kl. 19.00.. Det blir en kort fellessamling i foajeen før klassene samles på klasserommet. Hjertelig velkommen til alle foresatt!

Færder kommune inviterer til et treff for foreldre/ foresatte som har barn som av ulike årsaker strever med å gå på skolen.  Dette er en krevende situasjon for barnet og de som står rundt, og det kan være nyttig å møte andre som har tilsvarende opplevelser.

Nå er Fritid Færder sitt vinterferieprogram ute! Vi har mange morsomme aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. Les mer om de ulike aktivitetene ved å klikke på de.

FAU inviterer til dialogkonferanse for foreldre med temaet:

• "Hva skal til for å få gode år på Borgheim?" for 8. trinns foresatte
  • "Hva rører seg på 9.trinn nå?"

Elever fra 9. og 10. trinn deler sine erfaringer og gir råd til foreldre. Etter en kort felles samling i foajeen vil vi bruke tiden til å diskutere temaer og bli bedre kjent med hverandre i mindre grupper ut fra hver klasse.

Tidspunkt:
Foresatte 8.trinn: Onsdag 23. oktober, kl. 19.00-20.30
Foresatte 9.trinn: Onsdag 24. oktober, kl. 19.00-20.30

Hvor:
Borgheim ungdomsskole, foajeen.

Mer informasjon kommer på skolen Facebookside.

Aktiv Tønsberg og Færder er et gratis aktivitetstilbud for barn og unge. Tilbudet starter opp igjen i uke 37. Bli med! Kalenderen er nå oppdatert med nye aktiviteter.

Du får gratis mat og vi finner på diverse aktiviteter. Du finner oss på Teigar ungdomsskole.

NB! Vi har nye åpningstider:

Mandager kl 15:00 - 20:00
Torsdager kl 15:00 - 20:00

Du finner oss også på www.facebook.com/fritidfaerder og på Instagram @fritidssenter_faerder

Mer informasjon: færderkalender.no

Arne Veierød / Lene Ingdal
E-post:
arne.veierod@faerder.kommune.no
lene.ingdal@faerder.kommune.no

Som følge av flere bekymringsmeldinger om økende rusbruk, beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper samt filming av slåsskampene ble det i våres satt sammen en prosjektgruppe i Færder kommune, som skulle kartlegge situasjonen og gi forslag til tiltak. Onsdag 18. september ble rapporten «Beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper blant ungdom i Færder» lansert. Rapporten inneholder funn og forslag til handlingsplan.

Fant du det du lette etter?