Mandag 19. august ønskes alle grunnskoleelever i Færder velkommen til nytt skoleår!

Fritid Færder inviterer ungdom i aldersgruppen 13–18 år til sommerkvelder på Teigar ungdomskole i juli.

Elever som har busskort for inneværende skoleår, skal beholde disse.
Busskortene oppdateres av VKT og skal brukes neste skoleår.

Elever som skal starte i 8. trinn på ungdomsskolen får nye busskort på sine respektive skoler ved skolestart.

Nå er Fritid Færder sitt sommerferieprogram ute! Vi har mange morsomme aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. Alt er gratis! Klikk på en aktivitet for mer informasjon og påmeldingsskjema.

De fleste av skolens lærere er tatt ut til en eventuell streik fra fredag 24. mai. Dette får eventuelt følgende konsekvenser:

Skriftlig eksamen 24. mai i engelsk utgår.

Eksamensdagene til muntlig eksamen utgår dersom streiken vedvarer.

Alle skolens elever permitteres mens streiken pågår. Dette gjelder også elever ved Borgheim nord.

Streikens start er avhengig av når partene eventuelt går i brudd. Foreldre og elever må følge med i pressen. Skole-sms vil bli sendt ut ved en eventuell oppstart av streik.

Færder kommune har fått en ny løsning for å i vareta Individuell opplæringsplaner (IOP) og liknende elevdokumenter som forsatte og eldre elever har innsyn i.

Foresatte kan logge inn å se hvilke dokumenter skolen har laget og innholdet i disse.

Hvis du har spørsmål omkring ditt barns dokumenter så ta kontakt med kontaktlærer eller ledelsen ved skolen din.

Etter samtaler med flere foresatte har jeg behov for å informere og gi noen råd til foresatte med elever på Borgheim ungdomsskole.

Nøtterøy Golfklubb arrangerer i år et tilbud til alle barn og unge i kommunen om gratis golftrening med instruktør en gang i uka gjennom hele sesongen, med oppstart i uke 19.

Fant du det du lette etter?