Onsdag 27. november 2019 kl.18.00-20 inviterer FAU, FKFU (Færder kommunale foreldreutvalg) og Færder kommune til storforeldremøte i Nøtterøy kulturhus.

Til foreldremøtet har vi invitert Mathias Øhra. Han er en frisk, levende og engasjert pedagog fra fra universitet i Sør-Øst Norge  som skal holde foredraget «Livsmestring i selvrealiseringens tid»

Folkehelseprosjektet i Færder vil også bli presentert, her vil du blant annet få gode råd og tips fra ungdom og foreldre for hvorfor det er viktig at foreldre engasjerer seg.

Mattias Øhra:
De voksne må ta mer ansvar. De bør bør vise at det å være helt alminnelig er helt greit. Alle bør senke skuldrene litt,  ikke alltid jakte på det som er bedre, finere, sunnere eller mer trendy.

Du får gratis mat og vi finner på diverse aktiviteter. Du finner oss på Teigar ungdomsskole.

NB! Vi har nye åpningstider:

Mandager kl 15:00 - 20:00
Torsdager kl 15:00 - 20:00

Du finner oss også på www.facebook.com/fritidfaerder og på Instagram @fritidssenter_faerder

Mer informasjon: færderkalender.no

Arne Veierød / Lene Ingdal
E-post:
arne.veierod@faerder.kommune.no
lene.ingdal@faerder.kommune.no

ALLE ELEVER SOM SKAL PÅ BYGGCAMP MØTER 9.20 i morgen.

De som skal på tur møter kl 08.40 (har fått beskjed)

Folkehelseinstituttet oppfordrer alle landets skoler og barnehager til å delta på nasjonale halvårlige aksjoner mot hodelus som arrangeres årlig i uke 10 og 35.

Jeg håper alle elever og foresatte på vår skole støtter opp om aksjonen slik at vi i fellesskap kan redusere luseplagen hos oss.

Les mer på Folkehelseinstituttet

Fremgangsmåte for å sjekke for hodelus.

Nytt ved skolestart 2019-20: Skooler har lansert ny Android-app, men den funker dessverre ikke for alle enda. Vi oppfordrer alle som ikke kommer inn via appen, til å bruke Skoolers nettportal, se nedenfor. (Den framstår like bra som appen på f. eks. telefon.)

Innlogging elever og lærere: Skooler for elever og lærere

Innlogging foresatte: Skooler

Her er en kort film om Skooler for foresatte.

Tips til lagring av bokmerke/favoritt på pc:
(Merk at fremgangsmåten vil variere noe avhengig av hvilken nettselser du bruker)

Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk. Se eksempelsider til slutt i Skooler-info.

Fritid Færder inviterer ungdom i aldersgruppen 13–18 år til sommerkvelder på Teigar ungdomskole i juli.

De fleste av skolens lærere er tatt ut til en eventuell streik fra fredag 24. mai. Dette får eventuelt følgende konsekvenser:

Skriftlig eksamen 24. mai i engelsk utgår.

Eksamensdagene til muntlig eksamen utgår dersom streiken vedvarer.

Alle skolens elever permitteres mens streiken pågår. Dette gjelder også elever ved Borgheim nord.

Streikens start er avhengig av når partene eventuelt går i brudd. Foreldre og elever må følge med i pressen. Skole-sms vil bli sendt ut ved en eventuell oppstart av streik.

Fant du det du lette etter?