God fredag, alle sammen!

Siste uke med tema er over og alle barna er nå miljøagenter!

Denne uka har vi blant annet reist til Brasil for å hjelpe regnskogen, Amazonas, som stadig blir mindre. Klasserommet er nå fult av fargerike slangearter som henger fra taket. Vi har også skrevet brev til kommunen for å få flere søppelkasser i skolegården. 

I dag har barna bestått agentprøven med glans! Vi prøvde Kahoot for første gang, og det må gjentas! Gøy for både store og små! Da feiret vi med saftis, popcorn og saft, mens vi mimret med bilder fra 1. klasse så langt. 

Onsdag var det flott dag på uteskole med nydelig vær og glade barn!

Ha en fantastisk vinterferie! Kos dere!

Hilsen Kamilla og Hanne

 

God fredag, alle sammen!

Dette har vært en flott og spennende uke! 

Vi har hatt vinteraktivitetsdag. Barna koste seg med akebrett og ski. Mot slutten var det mange kalde fingre og tær, så da var det godt å komme tilbake til skolen!

Tirsdag var vi på forestilling i gymsalen. En morsom og fin forestilling med dyktige musikere. Barna var fantastisk publikum! Onsdag markerte vi samenes nasjonaldag. Barna var spesielt ivrige med å fargelegge sine egne samedrakter. 

Vi har også fått nye oppdrag og blant annet "reist" til Australia for å redde korallrevet som stadig blir mindre. 

I dag ble skoledagen avsluttet med litt utelek i strålende vintervær!

Ønsker alle en kjempefin helg!

Hilsen Kamilla og Hanne

 

God fredag, alle sammen!

Dette har vært en fin uke! Vi har fått et par nye oppdrag og "reist" til både Shanghai og Lofoten. Der har vi funnet gode løsninger for å redusere biltrafikken og gjenbruke søppel. I dag fikk barna bruke kreativiteten og lage nye ting av forskjellig søppel. det ble mye spennende - blant annet fuglehotell, TV og miljøvennlig alt-mulig-fabrikk.

Tannpleier og helsesøster kunne dessverre ikke komme på tirsdag, men vil komme på et senere tidspunkt. 

Det ble en kort tur på uteskole. Gikk ikke lang tid før det var mange kalde barn. Så da vi hadde spist, ble vi enige om at det var hyggeligere å dra tilbake til skolen. Tur skal jo være koselig! Minner om ullsokker og varme votter, og ekstra par i sekken! :)

God helg! Håper dere får mulighet til å kose dere i snøen!

Hilsen Kamilla og Hanne

 

God fredag alle sammen!

Andre uke med temaperiode har vært flott! Denne uken har vi tatt turen til USA der emballasje forårsaker mye søppel. Barna har lært hvorfor det er viktig å sortere og resirkulere. De har blitt kjempeflinke og er veldig ivrige på å kaste i riktig søppelkasse :) 

Onsdag hadde vi gått 100- dager i 1. klasse! Tenk på det! Vi hadde en topp feiring på skolen. Vi lagde blant annet oss selv som 100- åringer og koste oss med popcorn. Ikke minst ble det en topp feiring på kvelden. Takk for fantastisk oppmøte med engasjement og godt humør! 

På torsdag ble vi møtt av veldig fornøyde, men litt trøtte barn. Vi startet rolig med å se ferdig filmen fra onsdag. 

I dag fikk vi nytt oppdrag, og har vært miljøagenter på skolen. Siste time plukket de søppel med fantastisk innsats! Det er en ivrig og engasjert gjeng!

Ønsker alle en flott helg!

Hilsen Kamilla og Hanne

 

God fredag, alle sammen!

Mandag var vi på Haugar. Først var det en omvisning. Etterpå fikk barna lage sine egne bilder, inspirert av kunstneren Andy Warhol. Det ble mange kreative og morsomme bilder som stilles ut på 100-dagersfesten!

Onsdag hadde vi første øving med regnbuekoret. Vi skal lære oss mange fine sanger. Samtidig må vi også øve på å sitte i ro! Vi hadde en fin uteskole på skolen, men gikk inn litt tidligere enn planlagt, da barna var mettet av snø og is. 

Vi er i gang med temaperiode - Oppdrag: miljøagent! Ungene er virkelig engasjerte, og klare for å hjelpe jordkloden! Hver dag får vi nye oppdrag på veien mot på bli miljøagenter. Denne uken har vi laget agentprofil med agentnavn. Vi lærer om verdensdelene og ulike land, og har derfor laget pass. I dag fikk vi et oppdrag fra Nigeria, der søppel er et stort problem. Barna var veldig aktive og engasjerte i hva man kan gjøre. 

Vi gleder oss til ny uke med flere oppdrag!

Ønsker alle en god helg!

Hilsen Kamilla og Hanne

 

God fredag, alle sammen!

Vi har hatt nok en flott uke!  Det er godt å være i gang med faste rutiner igjen, etter en travel desember. Vi har jobbet mye i stasjoner denne uka, og barna har utforsket og eksperimentert med bokstaver. I kunst og håndverk har vi laget bokmerker som dere kan bruke hjemme. Det var veldig spennende å få være med å laminere disse!

Torsdag hadde vi det flott på uteskole sammen med fadderne! Herlig vintervær, masse aking og grilling på bålet. 

Vi er i gang med å øve til 100-dagersfesten, og gleder oss masse!

Ønsker alle en god helg!

Hilsen Kamilla og Hanne

 

Hei og godt nytt år, alle sammen!

Vi håper dere har hatt en koselig juleferie! Det var veldig koselig å se barna igjen! Kamilla har dessverre vært syk begge dagene, men gleder seg til å treffe dem på mandag!

Dette var en kort uke, men vi har hatt det veldig fint! I går hadde hele skolen fellessamling i gymsalen. Rektor oppfordret alle til se hva som er positivt, og fortelle det videre. Dette har vi tatt med oss videre, og barna har vært flinke til å finne positive ting med dagen. Ellers har vi blant annet skrevet fra ferien og repetert klassereglene. Etter en lang ferie, har vi og satt av litt tid til utelek. Skolegården er full av is. Ungene har storkost seg, og det har blitt noen knall og fall. 

Ønsker alle en flott helg!

Vennlig hilsen Kamilla og Hanne

 

God fredag, alle sammen!

Vi har hatt en flott siste uke før juleferie :) Vi er i mål med å lære oss hele alfabetet! I tillegg har vi pyntet pepperkaker og laget julegaver. Onsdag koste vi oss med uteskole på skolens område. Det var topp med både aking og litt juleverksted inne. Som dere ser på bilene er er julestemningen på topp, og skolegården har blitt pyntet med både snømenn og diverse "juletrær" :)

Barna har fått med seg noen selvlagde julegaver hjem i går, og en liten julehilsen fra oss i postmappa i dag. 

Vi håper dere alle får en kjempefin juleferie, og koser dere sammen! Vi ser frem til videre samarbeid med dere i det nye året!

Mange juleklemmer fra Kamilla og Hanne

 

God fredag, alle sammen!

Vi har hatt en flott uke, og begynner å komme i skikkelig julestemning på 1. trinn. 

Vi hadde en flott tur til kirken på tirsdag. På veien til gikk vi i nydelig soloppgang, og barna var veldig flinke til å synge! 

I kalenderen denne uken har vi hatt tegnestund, sett film og fått popcorn, skrevet ønskeliste til nissen og laget små nisseluer.  

Onsdag koste vi oss på uteskole. Barna storkoste seg med aking og grilling ved bålet. Vi tar ikke med store akebrett på tur, for at vi voksne skal slippe å bære på en haug av dem. Det er lov å ta med rompeakebrett som kan henge på sekken :) 

Barna var kjempeflinke da vi gikk luciatog og sang for hele skolen. Vi avsluttet dagen med å skrive ønskeliste til nissen. Det var veldig hyggelig å se flere av dere i lyktetoget torsdag kveld!

I dag har vi laget nisseluer. Ungene har vært kjempeflinke - alle sammen i ett rom hele dagen! Da fortjente de en lussekatt og julefilmsnutt i siste time!

Det har vært stor stas med aking hele uka! Det er glatt og mye is, så mange barn kommer derfor hjem med noen små skrubbsår :) 

Ønsker alle en koselig helg!

Hilsen Kamilla og Hanne

 

God fredag, alle sammen!

Vi har hatt en flott uke. Desember på 1. trinn er koselig for både store og små.  Hver morgen starter vi med adventsstund. Da leser vi et kapittel i "Nisse Noppes juleeventyr" og trekker gjørekalenderen. Vi har gjort masse gøy denne uka: hesestund med "bål" på storskjerm i klasserommet, lagd julelenker, spilltime, fargeleggingstime og laget julekort. 

På uteskole koste vi oss i Teieskogen i deilig vintervær . Torsdag fik vi besøk av kantor fra Nøtterøy kirke som øvde med oss til vi skal synge i adventsgudstjenesten. 

I dag har det vært stor stas med snø!

Ønsker alle en koselig helg! 

Hilsen Kamilla og Hanne