Her kommer en aktivitetsplan for "annerledes" ukene før fellesferien. Det blir mye moro aktiviteter for store og små. Håper vi sees :)

Vi inviterer alle skolestarterne og foreldre på besøkskveld her på Vestskogen SFO

torsdag 13.juni 2019 kl. 17.00-18.30.

På besøkskvelden blir dere litt bedre kjent med hverandre, de ansatte på SFO, lokalene og uteområdet.
 
Vi håper på å se dere!

Planleggingsdager i skoleåret 2019/2020:

Mandag 29.07.19
Fredag 16.08.19
Fredag 22.05.20

Vi ønsker kjente og nye fjes velkommen til SFO etter en flott sommerferie! Det er fint å ha noen uker til lek og hygge med venner igjen før skolestart. Mange barn er allerede på plass, og vi gleder oss til å se dere alle igjen. Hilsen fra alle oss på Vestskogen SFO

Litt info:
- Primærkontaktene for nye 1.trinn er: Jeanette, Marianne, Merete og Ingeborg (lærling). Disse vil følge 1.trinnselevene tett i ukene før skolestart. 

- Vi har flere nye voksne på SFO i år: Merete (har jobbet på SFO for noen år tilbake), Jeanette (kommer fra Labakken bhg), Espen (kommer fra Teiehøyden bhg) og Ingeborg (lærling). 

- Husk matpakke til lunsj (og evt. frokost) i ukene før skolestart. Det serveres et måltid. 

- Ta gjerne med badetøy :)

Vi på SFO vil takke for et flott år med barna deres, og for et godt samarbeid med dere foresatte! Kos dere masse i sommer, og ha en riktig god ferie! Siste dag på SFO er fredag 29.juni. SFO starter opp igjen mandag 30.juli. Husk å tømme garderoben før ferien :)

I går, 24.05.18, hadde vi brannøvelse på SFO. Barna var ikke varslet, men alle tok dette veldig fint. Samtlige barn var ute og lekte da alarmen ble utløst, og stilte raskt opp på fast plass. 

Fant du det du lette etter?