Nytt fra elevrådet

Elevrådet har i dag delt ut sprettballer, basketballer og fotballer til de trinnene som ønsket seg nye baller i våres. Inntektene som elevrådet fikk inn på byttedagen/bruktmarked ble brukt til dette innkjøpet.

Alle elever i 1.-4. trinn kan melde seg på til dart-turneringen. Gi beskjed til læreren på trinnet ditt at du vil være med. Er du god eller mindre god spiller ingen rolle.

Lykke til med spillet!

Alle nyvalgte representanter møter utenfor rektors kontor mandag den 2. september kl 10:00. Gleder meg til å møte dere. Hilsen Hilde (kontaktlærer elevråd)

Mandag den 17.juni arrangerer fotball-komiteen i elevrådet fotballturnering for alle elever på 5.-7.trinn. Kampene starter kl 1145. Finalen går ca 1335. 

Komiteen kommer rundt til trinnene angående påmelding og mer info.

Dette blir gøy-meld deg på om du vet hva en fotball er. Om du er mindre god eller kjempegod til å spille betyr så lite... Det viktigste er at du vil være med!

Mandag den 27. mai arrangerte dart-komiteen i elevrådet dart-turnering for elevene på 1. -4. trinn. Det var 118 elever som deltok. Alle fikk kaste 5 piler hver i en innledningsrunde, deretter ble det en semifinale og til slutt var det 4 elever i en finale. Det var en elev fra 1., 2., 3. og 4. som kom til finalen. Det var Stellan i 3.trinn som vant finalen.Jonathan H.S. 1.trinn, Zia 2.trinn og Mia 4. trinn kom alle på en flott 2.plass i finalen. Vi gratulerer mange flinke dartspillere!

Elevrådet og hele skolen gratulerer Cederik og Ludvik med det gode spillet i sjakk-finalen i dag. Cederik vant etter en spennende kamp.

En stor takk til det flotte publikummet i amfiet. Dere satt stille som mus- superflott oppførsel!

Fant du det du lette etter?