Mandag 19. august ønskes alle grunnskoleelever i Færder velkommen til nytt skoleår!

Takk for et fint skoleår!

Et år går fort, og nå legger vi siste hånd på verket for neste skoleår. Ledergruppa ved Vestskogen skole har funnet sin form med inspektør, ass.rektor og rektor. Denne våren har vi hatt gleden av å møte alle de nye foresatte på 1. trinn og barna som skal begynne. Samtidig har vi også tatt farvel med 7. trinn som avsluttet sin skolegang her med en forrykende forestilling. Vi ønsker dem lykke til på ungdomsskolen!

Velkommen til 1.trinn første skoledag på Vestskogen skole😊

Mandag 19.august kl.09.00 møtes vi i skolegården

der rektor og alle de voksne på trinnet vil møte dere (i gymsalen ved regn).

Barna kan følges inn i klasserommet etter opprop.

Vi legger til rette for at du som foresatt kan være på skolen, den tiden du ønsker. Dersom du ønsker å være i nærheten vil vi sette fram litt drikke og kjeks i «kuben».

Vi minner om at elevene må ha med mat og drikke til lunsj denne dagen!

Elevenes skoledag varer til kl. 13.00 første skoledag. SFO er åpen til kl.16.45 og det serveres mat som vanlig.

Det vil være mulighet for å fotografere barnet ditt i klasserommet.

Vi gleder oss til å møte dere alle sammen!

Med vennlig hilsen,

Vestskogen skole

Kontaktlærere; Ida Bergsli, Ingfrid Tollnes, Kirsti Wåge

SFO-ansvarlig; Ida Jahren

Fritid Færder inviterer ungdom i aldersgruppen 13–18 år til sommerkvelder på Teigar ungdomskole i juli.

Elever som har busskort for inneværende skoleår, skal beholde disse.
Busskortene oppdateres av VKT og skal brukes neste skoleår.

Elever som skal starte i 8. trinn på ungdomsskolen får nye busskort på sine respektive skoler ved skolestart.

IST Direkte er et nettbasert system for daglig kommunikasjon mellom SFO og hjemmet som vi skal ta i bruk på alle kommunale SFO.  Det er derfor viktig at foresatte legger inn nødvendig informasjon om sitt barn og bruker dette for å legge inn ferieperioder, ulike avtaler ol. Fra begynnelsen av mars tar vi systemet i full bruk.

Innlogging for foresatte: https://faerder.direktesfo.no

Vi har laget noe korte veiledere for å hjelpe deg som foresatt i gang, dersom du trenger det

Hvis du ønsker eller trenger kan du lese brukerdokumentasjonen for IST Direkte. (PDF, 995 kB)

Vi har fått ny innlogging for de foresatte i IST Direkte: https://faerder.direktesfo.no

Den gamle adressen vil fungere en stund til, men det vil ikke være mulig å logge inn ved MinId der.

NB! Vi anbefaler å ikke bruke Internett Explorer som nettleser, siden noen opplever at siden ikke fungerer ved bruk av IE.

Nå er Fritid Færder sitt sommerferieprogram ute! Vi har mange morsomme aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. Alt er gratis! Klikk på en aktivitet for mer informasjon og påmeldingsskjema.

Færder kulturskole arrangerer sommerskole for elever på 3.-7.trinn 12.-16.august.

Se vedlagte flyer for mer informasjon.

Sommerskole (PDF, 2 MB)

Fant du det du lette etter?