Hva: Teaterforestilling

Pris voksen: 130.-

Bestill billetter på: faerderkulturskole.ticketco.events/no/nb/e/pinocchio

Dato: onsdag 22. januar 2020

Sted: Vestskogen skole sin gymsal.

Kl.17:00 – 19:00

Du kan ta med ting du ønsker å selge.
Eksempel: ski, skøyter, skisko, annet sportsutstyr, klær og andre ting.
Det er viktig at tingene ikke er ødelagte, og du må stå å selge varene selv.

Det er elevrådet som arrangerer, og vi tar 10% av de pengene du tjener (inntekten vil elevrådet bruke på elevene).

Elevrådet selger gjenglemt tøy/sko/støvler/annet utstyr kjempebillig -masse flott…

Du er hjertelig velkommen til byttedagen.

Hilsen elevrådet
Vestskogen skole

Barn født i 2014 skal begynne på skolen høsten 2020.

I begynnelsen av januar sendes informasjon om skoleinnmelding elektronisk til alle foresatte.

De som har reservert seg mot elektronisk kommunikasjon, vil få informasjon pr.post.

NB! Innmeldingen gjelder også elever fra Husøy født i 2014.

Foresatte som ikke har mottatt elektronisk melding eller brev i løpet av januar, bes ta kontakt pr. e-post: ams@faerder.kommune.no

Aktiv Tønsberg og Færder er et gratis aktivitetstilbud for barn og unge. Tilbudet starter opp igjen i uke 37. Bli med! Kalenderen er nå oppdatert med nye aktiviteter.

Som følge av flere bekymringsmeldinger om økende rusbruk, beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper samt filming av slåsskampene ble det i våres satt sammen en prosjektgruppe i Færder kommune, som skulle kartlegge situasjonen og gi forslag til tiltak. Onsdag 18. september ble rapporten «Beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper blant ungdom i Færder» lansert. Rapporten inneholder funn og forslag til handlingsplan.

Tirsdag 3. september startet 7. trinn opp med skolepatrulje for å hjelpe de yngre elevene i trafikken.  Dette synes vi er helt supert!

Sammen om en trygg skolevei!

BARK er en møteplass med aktiviteter for barn i barneskolealder, 6 til 13 år. I BARK lærer barna hvordan de kan bruke sitt nærmiljø på en trygg og aktiv måte sammen med voksne frivillige. Det koster ingenting å være med.

Nytt etter høstferien 2019: Skooler har lansert nye apper for foresatte (Android og iPhone). Tilbakemeldingene så langt tyder på at de fungerer mye bedre enn de forrige.

Elever og lærere har fått egen Skooler-app. Lastes ned gratis fra App Store eller Google Play.

Vi minner om at man kan bruke Skoolers nettportal, se nedenfor. (Den framstår like bra som appen på f. eks. telefon.)

Innloggingslenke elever og lærere: Skooler for elever og lærere

Innloggingslenke foresatte: Skooler

Her er en kort film om Skooler for foresatte.

Se gode tips for elever (Herstad er brukt som eksempel - ellers likt for alle skoler):

Se tips for foresatte til lagring av bokmerke/favoritt på pc:
(Merk at fremgangsmåten vil variere noe avhengig av hvilken nettselser du bruker)

Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk. Se eksempelsider til slutt i Skooler-info.

Fant du det du lette etter?