Færder kulturskole arrangerer sommerskole for elever på 3.-7.trinn 12.-16.august.

Se vedlagte flyer for mer informasjon.

Sommerskole (PDF, 2 MB)

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7.klasse, delta på Sommerles.no 2019.

Vi har utviklet Sommerles.no for å gjøre lesing enda litt morsommere for dere. For hver bok du leser og
registrerer på Sommerles.no, får du XP (poeng) og går etterhvert opp i level. Sommerles.no er for alle,
uansett hvor fort eller sakte du leser. Du kan velge å lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker,
tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre - all lesing teller og gir deg XP. Og selvsagt har vi
premier! Du kan få både kule digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og premier som du henter på
biblioteket.

UNIO har varslet Færder kommune om uttak av 94 arbeidstakere dersom det ikke kommer til en løsning i
Riksmeklingsmannens pågående mekling, innen 23.mai kl. 23.59.

Færder kommune har fått en ny løsning for å i vareta Individuell opplæringsplaner (IOP) og liknende elevdokumenter som forsatte og eldre elever har innsyn i.

Foresatte kan logge inn å se hvilke dokumenter skolen har laget og innholdet i disse.

Hvis du har spørsmål omkring ditt barns dokumenter så ta kontakt med kontaktlærer eller ledelsen ved skolen din.

Fra 13. mai til 13. juni har kommunen en kampanje for at flest mulig skolebarn skal gå, sykle eller rulle til skolen. Det blir premie til klassekassen for den beste klassen. Skolen melder på klassene som vil delta. Påmeldingsfristen er 10.mai. FAU-kontakter kan gjerne be skolen om å melde på sine klasser.

Nøtterøy Golfklubb arrangerer i år et tilbud til alle barn og unge i kommunen om gratis golftrening med instruktør en gang i uka gjennom hele sesongen, med oppstart i uke 19.

Fant du det du lette etter?