Elevundersøkelsen på Tjøme ungdomsskole vil bli gjennomført i løpet av uke 50

Alle elever deltar.

Lærere vil informere elevene om undersøkelsen før gjennomføring, og det vil bli opplyst om tidspunkt på klassens ukeplan.

Les Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen, fra Udir.

Påmeldingsplakat UKM

Lørdag 8. des., kl. 11.-15. på Teigar ungdomsskole.

26 januar blir Færders første UKM – mønstring. Dette også på Teigar ungdomsskole!  Spre det glade budskap til alle de flotte ungdommene i Færder!

Skolebarn som løper i skolegården

Barn født i 2013 skal begynne på skolen høsten 2019.

Innmeldingen gjelder også elever fra Husøy født i 2013.

I begynnelsen av januar sendes informasjon om skoleinnmelding elektronisk til alle foresatte.

Grafittikurs

Kurset går over tre mandager og er helt gratis:
Mandag 3/12, 10/12 og 17/12 kl 17:30-19:30

Meld deg på i dette skjemaet.

Et annerledes juletre

Vil du gjøre jula litt bedre for et barn eller ungdom i Færder kommune? Tjøme og Hvasser Røde Kors og Nøtterøy Røde Kors har hengt opp julegaveønsker fra lokale barn og ungdom som av ulike årsaker trenger å få ønskene sine oppfylt.

powerPoint_16-9-2

Med lys og reflekser blir du en synlig syklist i trafikken. Da blir du oppdaget tidligere av bilister, og farlige situasjoner kan lettere unngås.

Ferie 1

Fra og med 01.08.18 så er skolene på Tjøme også omfattet av retningslinjene for permisjon fra opplæring i Færder kommune. Her kan du lese de nye permisjonsreglene.

Fant du det du lette etter?