Elevundersøkelsen på Tjøme ungdomsskole vil bli gjennomført i løpet av uke 46 -51.

Elevene på  8. – 10.trinn deltar.

Lærere vil informere elevene om undersøkelsen før gjennomføring, og det vil bli opplyst om eksakt tidspunkt på klassens ukeplan.

Les Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen,  fra Udir.

«Et annerledes juletre» videreføres i 2019. Som i fjor vil det henges opp lapper med julegaveønsker fra lokale barn og ungdom, som av ulike årsaker trenger å få ønskene sine oppfylt. Kommunen samarbeider med lokallagene Røde Kors i dette tiltaket. Lappene med julegaveønsker henges opp på juletrær på Teie torv og ved Spar i Tjøme sentrum i månedsskiftet november/desember.

Torsdag 24/10 - landskamp i Nøtterøyhallen.
Norge-Japan! I godt samarbeid med Nøtterøy håndball
deler vi lokaler denne dagen, og får gratis billetter til kampen for de som er interessert. Kampen starter kl 19.00.
Fritidssenteret åpner som vanlig kl 15:00 og det serveres som alltid enkel mat mellom kl 15:00 og 16:00.

Fredag 25/10 - fredagsaktivitet
på fritidssenter Nøtterøy med åpningstider fra kl 18:00-21:30. Vi serverer mat ca
kl 19:00. Temaet er: morsomme eksperimenter!

Torsdag 31/10 og torsdag 7/11 får vi besøk av Nøtterøy Bridgeklubb
på fritidssenter Nøtterøy. De vil lære alle
som er interessert å spille kortspillet Bridge. Vi starter kl 17:30.

Aktiv Tønsberg og Færder er et gratis aktivitetstilbud for barn og unge. Tilbudet starter opp igjen i uke 37. Bli med! Kalenderen er nå oppdatert med nye aktiviteter.

Som følge av flere bekymringsmeldinger om økende rusbruk, beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper samt filming av slåsskampene ble det i våres satt sammen en prosjektgruppe i Færder kommune, som skulle kartlegge situasjonen og gi forslag til tiltak. Onsdag 18. september ble rapporten «Beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper blant ungdom i Færder» lansert. Rapporten inneholder funn og forslag til handlingsplan.

VI ÅPNER IGJEN 3. SEPTEMBER

Du får gratis mat og vi finner på diverse aktiviteter. Du finner oss i Tjøme gamle barnehage (Kirkerønningen 13).

NB! Vi har nye åpningstider:

Tirsdager kl 18:00 - 20:30

Du finner oss også på www.facebook.com/fritidfaerder og på Instagram @fritidssenter_faerder

Mer informasjon: færderkalender.no

Arne Veierød / Lene Ingdal
E-post:
arne.veierod@faerder.kommune.no
lene.ingdal@faerder.kommune.no

Tirsdag (skoleslutt 13:00)

• Skolerute 1589 Vestveien-Mågerø kl 13:05
  • Skolerute 1575 Verdens Ende kl 13:08
  • Rute 02 Hvasser kl 13:04 (evt. 13:34)
  • Rute 02 Tønsberg-Horten kl 13:17

Rute 02 går ikke innom skolen.

Onsdag (skoleslutt 14:40):

• Skolerute 1693 Vestveien-Mågerø kl 14:55
  • Rute 022 Verdens Ende kl 14:50
  • Rute 02 Hvasser kl 15:04
  • Rute 02 Tønsberg-Horten kl 14:47

Rute 02 går ikke innom skolen.

Mandag, torsdag og fredag er uendret fra tidligere år.

Nytt etter høstferien 2019: Skooler har lansert nye apper for foresatte (Android og iPhone). Tilbakemeldingene så langt tyder på at de fungerer mye bedre enn de forrige.

Elever og lærere har fått egen Skooler-app. Lastes ned gratis fra App Store eller Google Play.

Vi minner om at man kan bruke Skoolers nettportal, se nedenfor. (Den framstår like bra som appen på f. eks. telefon.)

Innloggingslenke elever og lærere: Skooler for elever og lærere

Innloggingslenke foresatte: Skooler

Her er en kort film om Skooler for foresatte.

Se gode tips for elever (Herstad er brukt som eksempel - ellers likt for alle skoler):

Se tips for foresatte til lagring av bokmerke/favoritt på pc:
(Merk at fremgangsmåten vil variere noe avhengig av hvilken nettselser du bruker)

Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk. Se eksempelsider til slutt i Skooler-info.

Færder kommune har fått en ny løsning for å i vareta Individuell opplæringsplaner (IOP) og liknende elevdokumenter som forsatte og eldre elever har innsyn i.

Foresatte kan logge inn å se hvilke dokumenter skolen har laget og innholdet i disse.

Hvis du har spørsmål omkring ditt barns dokumenter så ta kontakt med kontaktlærer eller ledelsen ved skolen din.

Fant du det du lette etter?