Aktiv Tønsberg og Færder er et gratis aktivitetstilbud for barn og unge. Tilbudet starter opp igjen i uke 37. Bli med! Kalenderen er nå oppdatert med nye aktiviteter.

Onsdag 27. november 2019 kl.18.00-20 inviterer FAU, FKFU (Færder kommunale foreldreutvalg) og Færder kommune til storforeldremøte i Nøtterøy kulturhus.

Til foreldremøtet har vi invitert Mathias Øhra. Han er en frisk, levende og engasjert pedagog fra fra universitet i Sør-Øst Norge  som skal holde foredraget «Livsmestring i selvrealiseringens tid»

Folkehelseprosjektet i Færder vil også bli presentert, her vil du blant annet få gode råd og tips fra ungdom og foreldre for hvorfor det er viktig at foreldre engasjerer seg.

Mattias Øhra:
De voksne må ta mer ansvar. De bør bør vise at det å være helt alminnelig er helt greit. Alle bør senke skuldrene litt,  ikke alltid jakte på det som er bedre, finere, sunnere eller mer trendy.

Som følge av flere bekymringsmeldinger om økende rusbruk, beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper samt filming av slåsskampene ble det i våres satt sammen en prosjektgruppe i Færder kommune, som skulle kartlegge situasjonen og gi forslag til tiltak. Onsdag 18. september ble rapporten «Beefing, voldsbruk og avtalte slåsskamper blant ungdom i Færder» lansert. Rapporten inneholder funn og forslag til handlingsplan.

VI ÅPNER IGJEN 3. SEPTEMBER

Du får gratis mat og vi finner på diverse aktiviteter. Du finner oss i Tjøme gamle barnehage (Kirkerønningen 13).

NB! Vi har nye åpningstider:

Tirsdager kl 18:00 - 20:30

Du finner oss også på www.facebook.com/fritidfaerder og på Instagram @fritidssenter_faerder

Mer informasjon: færderkalender.no

Arne Veierød / Lene Ingdal
E-post:
arne.veierod@faerder.kommune.no
lene.ingdal@faerder.kommune.no

Tirsdag (skoleslutt 13:00)

• Skolerute 1589 Vestveien-Mågerø kl 13:05
  • Skolerute 1575 Verdens Ende kl 13:08
  • Rute 02 Hvasser kl 13:04 (evt. 13:34)
  • Rute 02 Tønsberg-Horten kl 13:17

Rute 02 går ikke innom skolen.

Onsdag (skoleslutt 14:40):

• Skolerute 1693 Vestveien-Mågerø kl 14:55
  • Rute 022 Verdens Ende kl 14:50
  • Rute 02 Hvasser kl 15:04
  • Rute 02 Tønsberg-Horten kl 14:47

Rute 02 går ikke innom skolen.

Mandag, torsdag og fredag er uendret fra tidligere år.

Folkehelseinstituttet oppfordrer alle landets skoler og barnehager til å delta på nasjonale halvårlige aksjoner mot hodelus som arrangeres årlig i uke 10 og 35.

Jeg håper alle elever og foresatte på vår skole støtter opp om aksjonen slik at vi i fellesskap kan redusere luseplagen hos oss.

Les mer på Folkehelseinstituttet

Fremgangsmåte for å sjekke for hodelus.

Nytt etter høstferien 2019: Skooler har lansert nye apper for foresatte (Android og iPhone). Tilbakemeldingene så langt tyder på at de fungerer mye bedre enn de forrige.

Elever og lærere har fått egen Skooler-app. Lastes ned gratis fra App Store eller Google Play.

Vi minner om at man kan bruke Skoolers nettportal, se nedenfor. (Den framstår like bra som appen på f. eks. telefon.)

Innloggingslenke elever og lærere: Skooler for elever og lærere

Innloggingslenke foresatte: Skooler

Her er en kort film om Skooler for foresatte.

Se gode tips for elever (Herstad er brukt som eksempel - ellers likt for alle skoler):

Se tips for foresatte til lagring av bokmerke/favoritt på pc:
(Merk at fremgangsmåten vil variere noe avhengig av hvilken nettselser du bruker)

Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk. Se eksempelsider til slutt i Skooler-info.

Færder kommune har fått en ny løsning for å i vareta Individuell opplæringsplaner (IOP) og liknende elevdokumenter som forsatte og eldre elever har innsyn i.

Foresatte kan logge inn å se hvilke dokumenter skolen har laget og innholdet i disse.

Hvis du har spørsmål omkring ditt barns dokumenter så ta kontakt med kontaktlærer eller ledelsen ved skolen din.

Fant du det du lette etter?