Tirsdag (skoleslutt 13:00)

• Skolerute 1589 Vestveien-Mågerø kl 13:05
  • Skolerute 1575 Verdens Ende kl 13:08
  • Rute 02 Hvasser kl 13:04 (evt. 13:34)
  • Rute 02 Tønsberg-Horten kl 13:17

Rute 02 går ikke innom skolen.

Onsdag (skoleslutt 14:40):

• Skolerute 1693 Vestveien-Mågerø kl 14:55
  • Rute 022 Verdens Ende kl 14:50
  • Rute 02 Hvasser kl 15:04
  • Rute 02 Tønsberg-Horten kl 14:47

Rute 02 går ikke innom skolen.

Mandag, torsdag og fredag er uendret fra tidligere år.

Folkehelseinstituttet oppfordrer alle landets skoler og barnehager til å delta på nasjonale halvårlige aksjoner mot hodelus som arrangeres årlig i uke 10 og 35.

Jeg håper alle elever og foresatte på vår skole støtter opp om aksjonen slik at vi i fellesskap kan redusere luseplagen hos oss.

Les mer på Folkehelseinstituttet

Fremgangsmåte for å sjekke for hodelus.

Nytt ved skolestart 2019-20: Skooler har lansert ny Android-app, men den funker dessverre ikke for alle enda. Vi oppfordrer alle som ikke kommer inn via appen, til å bruke Skoolers nettportal, se nedenfor. (Den framstår like bra som appen på f. eks. telefon.)

Innlogging elever og lærere: Skooler for elever og lærere

Innlogging foresatte: Skooler

Her er en kort film om Skooler for foresatte.

Fra Januar 2019 erstattes Fronter med Skooler i alle Færder-skolene. Vi anbefaler foresatte å installere Skooler-appen fra Google Play/Appstore eller gå inn på Skooler Foresatteportal (se innloggingslenke ovenfor). Innlogging skjer med ID-porten. NB! Ny Android-app. Se ovenfor.

Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk. Se eksempelsider til slutt i Skooler-info.

Da er tekniske utfordringene vi har hatt med innloggingen med Skooler løst.

Fritid Færder inviterer ungdom i aldersgruppen 13–18 år til sommerkvelder på Teigar ungdomskole i juli.

Elever som har busskort for inneværende skoleår, skal beholde disse.
Busskortene oppdateres av VKT og skal brukes neste skoleår.

Elever som skal starte i 8. trinn på ungdomsskolen får nye busskort på sine respektive skoler ved skolestart.

Færder kommune har fått en ny løsning for å i vareta Individuell opplæringsplaner (IOP) og liknende elevdokumenter som forsatte og eldre elever har innsyn i.

Foresatte kan logge inn å se hvilke dokumenter skolen har laget og innholdet i disse.

Hvis du har spørsmål omkring ditt barns dokumenter så ta kontakt med kontaktlærer eller ledelsen ved skolen din.

Nøtterøy Golfklubb arrangerer i år et tilbud til alle barn og unge i kommunen om gratis golftrening med instruktør en gang i uka gjennom hele sesongen, med oppstart i uke 19.

Færder kommune har som mål at barn og unge har en meningsfull fritid og et godt utbygd fritidstilbud.

Fant du det du lette etter?