AF Decom AS er engasjert av Færder kommune som totalentreprenør for rivingen av Tjøme Samfunnshus. Rivearbeidene vil starte opp i april. Hele området vil ved oppstart av riving inngjerdes og adgang for uvedkommende vil være forbudt. Dette må overholdes både av barn og voksne.

Pulserende kystperle 1

Torsdag 2. mai inviterer vi skoler i Tønsberg og Færder kommune til ryddedagen. Vi håper det blir en dag der vi sammen gjør en dugnad for miljøet enten ved å plukke søppel i nærområdet, eller rydde en strand i nærheten.

Nøtterøy Golfklubb arrangerer i år et tilbud til alle barn og unge i kommunen om gratis golftrening med instruktør en gang i uka gjennom hele sesongen, med oppstart i uke 19.

I dette heftet (DOCX, 93 kB) får du informasjon om:

• Skriftlig og muntlig eksamen 2019
  • Hjelpemidler som er tillatt på skriftlig eksamen
  • Særskilt tilrettelegging, med søknadsfrist
  • Bortvisning fra eksamen, annullering, fusk
  • Sykdom i forbindelse med eksamen
  • Muntlig eksamen
  • Standpunktkarakter
  • Varsling
  • Klage på standpunktkarakter
  • Avslutning for 10.trinn
Tjøme-utsikt 1

Vedlagt følger informasjon fra SLT-koordinatorer i Tønsberg kommune, Færder kommune og Sør-Øst politidistrikt, angående alkohol, ulovlige rusmidler og «rulling» med russ hvor ungdom helt ned i 13 års alderen deltar.

Innlogging elever og lærere: Skooler for elever og lærere

Innlogging foresatte: Skooler

Her er en kort film om Skooler for foresatte.

Fra Januar 2019 erstattes Fronter med Skooler i alle Færder-skolene. Vi anbefaler foresatte å installere Skooler-appen fra Google Play/Appstore eller gå inn på Skooler Foresatteportal (se innloggingslenke ovenfor). Innlogging skjer med ID-porten.

Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk. Se eksempelsider til slutt i Skooler-info.

2019 i soloppgang 1

Færder kommune har som mål at barn og unge har en meningsfull fritid og et godt utbygd fritidstilbud.

Fant du det du lette etter?