Gebyrer/kommunale avgifter

Her finner du priser og oversikt over gebyrer/kommunale avgifter i Færder kommune.

Gebyrene deles opp og faktureres 4 ganger i året

Første kvartal (januar – mars) med frist 20. februar.
Andre kvartal (april – juni) med frist 20. mai.
Tredje kvartal (juli – september) med frist 20. august.
Fjerde kvartal (oktober – desember) med frist 20. november.

Årsgebyret for vann, avløp, standard renovasjon og feiing/tilsyn er i 2019 kr 14 754,– inkl. mva. for en normalbolig med areal over 70 m2.

Gebyrer/kommunale avgifter 2019

Besøker du denne siden med en mobiltelefon? Vend telefonen til liggende skjermbilde for å se hele oversikten over gebyrene.

I denne artikkelen kan du lese om endringene av gebyrer/kommunale avgifter for 2019

Renovasjon

Sommerrenovasjon hentes i perioden fra midten av april til midten av oktober.  

For klager på renovasjon eller endringer i abonnementet skal Vesar kontaktes. De kan treffes på e-post post(a)vesar.no eller på telefon 33 35 43 80.

Vannmåler 

Abonnenter med vannmåler betaler a konto og fastgebyr hver termin.  Det sendes ut sms/avlesningskort for vannmåleren med frist for innsending til kommunen 31. desember.

Sommervannledninger

Kommunen har innført en egen gebyrgruppe for sommervannledninger. Sommervannledning er en vannledning som ikke ligger frostfritt og som blir tappet og avstengt om vinteren. For sommervannledning betales det fullt fastgebyr og 50% forbrukgebyr.

Kommunen har ingen oversikt over hvem som i dag har sommervannledninger, så den enkelte abonnent som har sommervannledning må gi skriftlig melding til kommunen for å få redusert gebyr. Det reduserte gebyret gjelder fra første termin etter at kommunen har mottatt meldingen.

Feiing 

Feiing utføres av Vestfold Interkommunale Brannvesen (VIB).  Gebyret for feiing og tilsyn faktureres hvert år og for hvert pipeløp. Feieren kan kontaktes på e-post post(a)vibr.no eller på telefon 33 00 36 00.

Fant du det du lette etter?