Leie av idrettshaller, gymsaler og skolelokaler

I Færder kommune kan lag, foreninger, privatpersoner og kommersielle aktører leie idrettshaller og skolelokaler etter skoletid og i helgene. I kommunen er det fire idrettshaller: Nøtterøyhallen, Hårkollhallen, Wilhelmsenhallen og Tjømehallen.

Retningslinjer for fast og enkeltvis leie av kommunens lokaler

Leietagere plikter å sette seg inn i gjeldene retningslinjer for leie av kommunens lokaler:

Utleiekalender

Færder kommune har en kalender med oversikt over mulige utleieobjekter og deres tilgjengelighet.

Enkeltvis leie av idrettshaller, skolelokaler og gymsal

Søknad om enkeltvis leie av idrettshall kan gjøres på to måter:

Søker må selv finne tilgjengelige tider før søknaden sendes inn. Forvent svar innen tre virkedager.

Merk: Idrettshallene leies ikke ut til bursdager og andre private tilstelninger.

Henvendelse om enkeltvis leie av skolelokaler og gymsaler sendes til skolene.

Fast leie av skolelokaler (kun aula, tumlerom og gymsaler), idrettshaller og store arrangementer

Søknadsfrist er 1. april for lag, foreninger, organisasjoner og andre som ønsker fast leie av skolelokaler (kun aula, tumlerom og gymsaler) og idrettshaller for kommende skolekalenderår.

Dette gjelder også enkeltarrangementer over flere dager (inkludert helg) i idrettshallene.

For søknad, vennligst benytt ett av følgende skjema:

Bookingansvarlig for et lag/forening kan få brukernavn og passord til bookingsystemet og booke tid direkte. Send en henvendelse om dette til booking@faerder.kommune.no.

Overnatting i skolelokaler

• Kontakt skoleadministrasjonen (AMS) om overnatting i skolelokaler på telefon 409 11 500 eller ams@faerder.kommune.no.

Takster for leie av lokaler

Kontakt utleie
Fant du det du lette etter?