Leie av idrettshaller, gymsaler og skolelokaler

I Færder kommune kan lag, foreninger, privatpersoner og kommersielle aktører leie idrettshaller og skolelokaler etter skoletid og i helgene. I kommunen er det fire idrettshaller: Nøtterøyhallen, Hårkollhallen, Wilhelmsenhallen og Tjømehallen.

Retningslinjer for fast og sporadisk leie av kommunens lokaler

Leietagere plikter å sette seg inn i gjeldene retningslinjer for leie av kommunens lokaler:

Utleiekalender

Færder kommune har en kalender med oversikt over mulige utleieobjekter og deres tilgjengelighet.

Fast leie av skolelokaler (kun aula, tumlerom og gymsaler), idrettshaller, og store arrangementer

Søknadsfrist er 1. april for lag, foreninger, organisasjoner og andre som ønsker fast leie av skolelokaler (kun aula, tumlerom og gymsaler) og idrettshaller for kommende skolekalenderår.

Dette gjelder også enkeltarrangementer over flere dager (inkludert helg) i idrettshallene.

For søknad, vennligst benytt ett av følgende skjema:

Bookingansvarlig for et lag/forening kan få brukernavn og passord til bookingsystemet og booke tid direkte. Send en henvendelse om dette til booking@faerder.kommune.no.

Sporadisk leie av idrettshaller, skolelokaler og gymsaler

• Henvendelse om sporadisk leie av idrettshaller sendes til booking@faerder.kommune.no eller via bookingsystemet. Forvent svar innen tre virkedager. Merk: Idrettshallene leies ikke ut til bursdager og andre private tilstelninger.
  • Henvendelse om sporadisk leie av skolelokaler og gymsaler sendes til skolene ved rektor.

Overnatting på skoler og i idrettshaller

• Kontakt skoleadministrasjonen (AMS) om overnatting i skolelokaler eller idrettshaller på telefon 409 11 500 eller ams@faerder.kommune.no.
  • Ta direkte kontakt med barnehagene ved ønske om leie av lokaler/overnatting.

Takster for leie av lokaler

Oversikt over utleiesatser for idrettshaller og skolelokaler 2018/19 (PDF, 193 kB)

Kontakt utleie
Fant du det du lette etter?