Leie av idrettshaller, gymsaler og skolelokaler

Ønsker du å leie kommunens idrettshaller eller skolenes lokaler?

Fast leie av skolelokaler (kun aula, tumlerom og gymsaler), idrettshaller, og store arrangementer

Søknadsfrist er 1. april for lag, foreninger, organisasjoner og andre som ønsker fast leie av skolelokaler (kun aula, tumlerom og gymsaler) og idrettshaller for kommende skolekalenderår. Dette gjelder også enkeltarrangementer over flere dager inkludert helg i idrettshallene.

• For fast leie eller enkeltarrangementer over flere dager inkludert helg i idrettshaller, vennligst benytt dette skjemaet  (DOCX, 644 kB)
  • For fast leie av skolelokaler (kun aula, tumlerom og gymsaler), vennligst benytt dette skjemaet  (DOCX, 644 kB)

Søknaden sendes til booking@faerder.kommune.no senest 1. april.

Dersom du skal være bookingansvarlig for et lag/forening, kan du få brukernavn og passord til bookingsystemet og kan booke tid direkte. Send en henvendelse om dette til booking@faerder.kommune.no.

Overnatting og sporadisk leie av skolelokaler, gymsaler og idrettshaller

• Henvendelse om sporadisk leie av idrettshaller sendes til booking@faerder.kommune.no. Forvent svar innen tre virkedager. Idrettshallene leies ikke ut til bursdager og andre private tilstelninger.
  • Henvendelse om sporadisk leie av skolelokaler sendes til skolene ved rektor.
  • Kontakt skoleadministrasjonen (AMS) om overnatting i skolelokaler eller idrettshaller på telefon 409 11 500 eller ams@faerder.kommune.no.
  • Ta direkte kontakt med barnehagene ved ønske om leie av lokaler/overnatting.

Takster for leie av lokaler

Oversikt over utleiesatser idrettshaller og skolelokaler 2018/19 (PDF, 193 kB)

Utleie av uteområdet på Verdens Ende

Informasjon om leie av uteområder på Verdens Ende finner du her.

Tore Aasen Øderud
Idrettsrådgiver - kontaktperson utleie
Else Reitan
Kontaktperson utleie
Fant du det du lette etter?