Informasjon om koronavirus

Færder frivilligsentral: 90 68 71 03 - Trenger du praktisk hjelp eller noen å snakke med? Kontakt Færder frivilligsentral.

Trenger du som barn og ungdom noen å snakke med? Ta kontakt med helsesøster på skolen din, helsestasjon for ungdom (tlf.: 40 91 05 05) eller psykisk helseteam barn og unge (tlf.: 90 83 75 93).

Se samlet info om koronaviruset her.

Svømmebasseng Sjølystsenteret

Klikk for stort bilde

Svømmebassenget på Sjølystsenteret er i bruk mandag-fredag fra kl. 09:00 - kl. 21:00.
Vannet holder 34 grader og maks dybde er 1,60 meter.
Bassenget er 10 x 12,5 meter.

Sjølystsenterets brukere

Per i dag har 15 grupper aktivitet av 1 times varighet per uke. Noen er med vanngymnastikk, andre har ikke det.

Alle gruppene ledes av en frivillig gruppeleder som har livredningskurs og hjerte-lungeredningskurs. Disse kursene må repeteres årlig, og kursene avholdes på Sjølystsenteret i samarbeid med Norsk Livredningsselskap, Vestfold krets. Om ledig plass kan også de som ikke svømmer på Sjølystsenteret melde seg på livredningskurs hos oss. Kursene avholdes i juni og august hvert år.

Målgruppe

Målgruppen for senteret er eldre, og de skal prioriteres hvis flere søkere. Vi ønsker også at fysioterapeuter kan få plass i bassenget med friskvern for eldre som fokusområde.

Påmelding og kontakt

Brukere av senteret melder sin interesse for svømmegruppene (16 stk)  i resepsjonen på senteret mellom kl. 09:00-15:00. Eventuelt ved å ringe oss på tlf.: 33 40 35 90. Alle må også signere på svømmelisten at de skal være med når de har fått plass. Ingen blir strøket av listene før vi har snakket med hver enkelt.

Ønsker du å være frivillig gruppeleder?

Ta kontakt med resepsjon/senterleder. Vi trenger deg som kan hjelpe oss på formiddager mellom kl 09.00 og 15.00.

Eksternt utleie av bassenget

Vi leier også ut bassenget til eksterne leietakere. For disse leier vi ut for 1 år av gangen fra august - juni. Søknadsfrist er hvert år 1. mai.

 

Annonse kommer også i Tønsbergs Blad.

Bassenget er stengt i skoleferier og helligdager.

Vi leier ikke ut bassenget til bursdager, utdrikningslag eller lignende.

Velkommen!