Arrangører av kultur- og idrettsarrangementer, samt andre tilsvarende arrangementer, må følge regler for antall deltagere og avstand.

På Folkehelseinstituttets temaside finner du nyheter, oppdaterte tall, informasjon og råd om koronaviruset.

 

Ferieaktiviteter er viktige for barn og unges fysiske og psykiske helse. I denne fasen av utbruddet er det mulig å gjennomføre visse arrangementer av lengre varighet for barn og unge under trygge og tydelige rammer.   

På Folkehelseinstituttets nettsider finner du råd og informasjon til risikogrupper og deres pårørende om koronaviruset.

Dersom du har symptomer som minner om koronavirus, kan du nå melde fra direkte til Folkehelseinstituttet. Instituttet har opprettet et skjema som kan brukes dersom du i løpet av de siste sju dagene har hatt symptomer som kan skyldes viruset.

Dersom du har symptomer på akutt luftveisinfeksjon, bør du holde deg hjemme. Det gjelder også hvis du har lette symptomer som for eksempel forkjølelse eller vondt i halsen.

  • Alarmtelefon for barn og unge
  • Pressekonferanse med statsministeren Erna Solberg (16. mars)
  • Barnevernet er der for deg 

Utenriksdepartementet fraråder fra 14. mars 2020 alle utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendig. 

Unngå også alle innenlandsreiser som ikke er strengt nødvendig, unngå offentlig transport hvis du kan, og andre steder hvor du lett kommer nær andre.

Here you will find a list of web resources from public authorities and national knowledge centers in various languages. 

Her finner du informasjon om oppfølging av nærkontakter, hvem som bør i karantene eller isolering, og hvordan dette skal gjennomføres.