Jobb hos oss

Færder kommune er et attraktivt bosted og arbeidsplass. Vi har høy kompetanse blant våre ansatte, godt arbeidsmiljø og leverer tjenester av høy kvalitet til kommunens innbyggere. Her kan du møte noen av våre ansatte og få et innblikk i hvordan det er å jobbe i Færder kommune.

Våre ledige stillinger finner du her

Åsa Frantz
Det beste med jobben er hverdagsvariasjonen. Hver dag inneholder nye utfordringer, både faglig og personlig.

Kristin Wolles Stensholt. Foto.

Kristin Wolles Stensholt
Jeg synes stillingene er spennende fordi de begge er utfordrende. De krever at man har stor samarbeidsvilje og at man har kommunikasjonskompetanse, og mye tålmodighet.

Thomas Ross Raftemo. Foto.

Thomas Ross Raftemo
Det beste med jobben er å få være en del av et veldig sterkt fagmiljø, og samtidig ta del i et viktig samfunnsoppdrag.

Ida Heiborg Hagen
Det beste med jobben min er kommunikasjonen med menneskene.

Heidi Oltmanns. Foto.

Heidi Oltmanns
Det beste med jobben min er at jeg kan gjøre en forskjell i et barns liv. Å få gode tilbakemeldinger fra barn og foreldre, som viser tillit og trygghet gir gode følelser.

John Inge Torkildsen. Foto.

John Inge Thorkildsen
Jeg føler jeg utretter noe viktig som sykepleier for beboerne og ønsker å bidra til at de opplever trivsel, mening og mestring i hverdagen.

Loan Thi My Nguyen
Det beste med jobben min er at jeg bidrar til å gjøre hverdagene til brukerne litt bedre.

Øystein Sjøvaag Heimdal
Det beste med jobben min er at jeg har varierte arbeidsoppgaver, og at jeg daglig får oppleve barn og unges mestringsglede.

Rebekka Slaatta
Det beste med jobben er at den er variert og utfordrende.

Trine Søndergaard Skov. Foto.

Trine Søndergaard Skov
Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag.

Andre Herlin Walaker. Foto.

André Herlin Walaker
Det er utrolig mange dedikerte og flotte mennesker med ulike bakgrunner i kommunen som jeg får lov til å arbeide sammen med. Det gir en fantastisk inspirasjon og «drive» til selv å gjøre mitt beste!

Adrian Haugan. Foto.

Adrian Haugan
Det beste med jobben min er å få være med på å skape morgendagens superhelter.

Færder er en øykommune i Vestfold. Kommunen er kjent for sin vakre skjærgård, og en stor del av skjærgården mot Oslofjorden ligger innenfor Færder nasjonalpark. Omtrent 650 øyer og holmer hører til kommunen; de fleste av disse er ubebodde. Kommunen har 26 616 innbyggere.

Vi har gode bo- og oppvekstmiljøer, full barnehagedekning, gode skoletilbud og et stort mangfold innen kultur- og fritidsaktiviteter. 

Færder kommune er en IA-bedrift, og har et godt arbeidsmiljø blant våre ansatte. Vi leverer tjenester av høy kvalitet til kommunens innbyggere, og leter kontinuerlig etter bedre måter å løse oppgavene på. Kommunen har fokus på innovasjon og nytenkning for å sikre kvaliteten på våre tjenester i fremtiden.

Ledige stillinger | Fakta om Færder kommune | Linkedin | FINN