Informasjon om koronavirus

Trenger du som barn og ungdom noen å snakke med?
Ta kontakt med helsesøster på skolen din, helsestasjon for ungdom (tlf.: 40 91 05 05) eller psykisk helseteam barn og unge (tlf.: 90 83 75 93).

Se samlet info om koronaviruset her.

"Visste du at" kampanje

Klikk for stort bilde

Familiens hus i Færder kommune tilbyr mange tjenester til barn, unge og familier. Vi ønsker gjennom denne kampanjen å gjøre det mangfoldige tilbudet kjent for kommunens innbyggere. På alle skole, barnehager, helsestasjon, barnevern og PPT henger det plakater oppe hvor tilbudene utdypes.

Klikk her for å se alle våre informasjonsplakater i denne kampanjen! (PDF, 3 MB) 

I etterkant av denne kampanjen ønsker vi medvirkning fra kommunens innbyggere på å videreutvikle Familiens hus. Vi ønsker å utvikle Familiens hus til noe innbyggerne selv ønsker og mener de har behov for, og dermed sier det seg jo selv at de må være med å forme dette prosjektet – vi ansatte må våge å sitte litt på hendene og tenke at vi ikke alltid vet best.

Hvordan medvirke

Innbyggerne kan medvirke på mange måter; via spørreundersøkelser, diskutere tema i et foreldremøte eller en barselgruppe. For å komme i kontakt med innbyggerne må kommunen ut å møte folk der de er og invitere til dialog; i barnehagen, på skolen, på lekeplassen, fotballbanen, på speideren, på helsestasjonen og via sosiale medier. 

Vi ønsker å lære av deg! Har du opplevd medgang og motgang i livet? Er du pappaen til ei ensom jente, eller bestemor til en gutt som elsker skolen? Vet du hva som skal til for å bli trygg og modig? Du er eksperten og vi trenger deg. Du kan være: ung, gammel, mamma, pappa, bestemor, bestefar, dirigent, fotballtrener, danselærer, kul, ukul, slapp, flink, nerd, sur, snill, frivillig, skeiv, straight, trist, glad, innafor, utafor og alt annet - det spiller ingen rolle!

Har du noen spørsmål?

Send e-post til: lise.almquist.bjorge@faerder.kommune.no