Leie av idrettshaller, gymsaler og skolelokaler

I Færder kommune kan lag, foreninger, privatpersoner og kommersielle aktører leie idrettshaller og skolelokaler etter skoletid og i helgene.

Retningslinjer for fast og enkeltvis leie av kommunens lokaler

Leietagere plikter å sette seg inn i gjeldene retningslinjer for leie av kommunens lokaler:

Kalender med brukte og ledige tider

Denne kalenderen viser oversikt over brukte og ledige tider i anleggene: Utleiekalender

Enkeltvis leie av idrettshaller, skolelokaler og gymsal

Enkeltvis tid i idrettshallen bookes gjennom å sende en forespørsel i bookingsystemet BookUp: Send forespørsel

Søker må selv finne tilgjengelige tider før forespørselen sendes inn. Forvent svar innen tre virkedager.

Merk: Idrettshallene leies ikke ut til bursdager og andre private tilstelninger, eller overnatting.

Henvendelse om enkeltvis leie av skolelokaler og gymsaler sendes til skolene.

Fast leie av skolelokaler (kun aula, tumlerom og gymsaler), idrettshaller og store arrangementer

Søknadsfrist er 1. april for lag, foreninger, organisasjoner og andre som ønsker fast leie av skolelokaler (kun aula, tumlerom og gymsaler) og idrettshaller for kommende skolekalenderår.

Dette gjelder også enkeltarrangementer over flere dager (inkludert helg) i idrettshallene.

For søknad, vennligst benytt ett av følgende skjema:

Hvordan booke tid

For å booke tid i kommunenes anlegg, må det opprettes en bruker. Det gjøres her: Opprett bruker

Se brukerveiledning for opprettelse og booking av tid i anlegg: Brukerveiledning (PDF, 2 MB)

Se også interaktive brukerveiledninger:

1. Opprett ny bruker i BookUp: Veiledning
  2. Rediger konto i BookUp: Veiledning
  3. Book tid i et utleieobjekt i BookUp: Veiledning

Overnatting i skolelokaler

• Kontakt skoleadministrasjonen (AMS) om overnatting i skolelokaler på telefon 409 11 500 eller ams@faerder.kommune.no.
Fant du det du lette etter?