Informasjon om koronavirus

Trenger du som barn og ungdom noen å snakke med?
Ta kontakt med helsesøster på skolen din, helsestasjon for ungdom (tlf.: 40 91 05 05) eller psykisk helseteam barn og unge (tlf.: 90 83 75 93).

Se samlet info om koronaviruset her.

Bekymret eller søker du hjelp for et barn/ungdom?

Vi vil i løpet av en uke avklare om det du er bekymret for er noe som må følges opp. Vi tar da kontakt med barnet/ungdommen, foreldrene og andre som kan si noe om det bekymringen gjelder.

Om det er behov for hjelp, finner vi sammen med barnet/ungdommen og foreldrene tiltak som skal bidra til positiv endring i familien.

Dette skjer når du melder i fra eller selv ber om hjelp

Er du bekymret for et barn eller ungdom?

Kontakt oss for å melde inn en bekymring eller for å drøfte bekymringer du har til et barn eller ungdom:

• Sentralbordet (betjent hverdager kl. 08:00-15:30): telefon 951 93 510
  • Dersom det er behov for akutt hjelp på kveld, natt og helg så kan Barnevernvakta i Vestfold kontaktes på telefon: 33 31 02 03
  • Du kan også sende inn en bekymringsmelding ved å fylle ut ett av disse skjemaene:

Vanlige spørsmål ved bekymringsmelding til barneverntjenesten:

Barnevern

Tinghaugveien 16