Klagerett på karakterer

Dette er en orientering om de bestemmelsene som gjelder for å klage på karakterer. Orienteringen er skrevet for deg som er avgangselev i grunnskolen og foreldrene dine. Hvis det er noe dere ikke forstår, bør dere spørre lærer eller rektor. Bestemmelser om klager på karakter finnes i forskrift til opplæringsloven kapittel 5.

Vedlagt følger informasjon fra SLT-koordinatorer i Tønsberg kommune, Færder kommune og Sør-Øst politidistrikt, angående alkohol, ulovlige rusmidler og «rulling» med russ hvor ungdom helt ned i 13 års alderen deltar.

Færder kommune inviterer til et treff for foreldre/ foresatte som har barn som av ulike årsaker strever med å gå på skolen.  Dette er en krevende situasjon for barnet og de som står rundt, og det kan være nyttig å møte andre som har tilsvarende opplevelser.

Nå er Fritid Færder sitt vinterferieprogram ute! Vi har mange morsomme aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. Les mer om de ulike aktivitetene ved å klikke på de.

Dersom du ønsker å melde deg som natteravn ønsker vi at du følger denne lenken og legger inn kontaktinformasjon.

Torsdag 24/10 - landskamp i Nøtterøyhallen.
Norge-Japan! I godt samarbeid med Nøtterøy håndball
deler vi lokaler denne dagen, og får gratis billetter til kampen for de som er interessert. Kampen starter kl 19.00.
Fritidssenteret åpner som vanlig kl 15:00 og det serveres som alltid enkel mat mellom kl 15:00 og 16:00.

Fredag 25/10 - fredagsaktivitet
på fritidssenter Nøtterøy med åpningstider fra kl 18:00-21:30. Vi serverer mat ca
kl 19:00. Temaet er: morsomme eksperimenter!

Torsdag 31/10 og torsdag 7/11 får vi besøk av Nøtterøy Bridgeklubb
på fritidssenter Nøtterøy. De vil lære alle
som er interessert å spille kortspillet Bridge. Vi starter kl 17:30.

Aktiv Tønsberg og Færder er et gratis aktivitetstilbud for barn og unge. Tilbudet starter opp igjen i uke 37. Bli med! Kalenderen er nå oppdatert med nye aktiviteter.

Fant du det du lette etter?