Gratis aktiviteter i vinterferien

Gutt på ski. Foto. - Klikk for stort bilde

Nå er Fritid Færder sitt vinterferieprogram ute! Vi har mange morsomme aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. Les mer om de ulike aktivitetene ved å klikke på de.

Klikk på en aktivitet for mer informasjon og påmeldingsskjema.

Dato Aktivitet Alder
17. februar Familiekafé alle
18. februar Skøyte og akedag alle
19. februar Spill og aktivitetsdag 5.–7. trinn
20. februar Busstur til Kongsberg skisenter. Påmeldingen er nå stengt, da vi ikke har flere ledige plasser. 8. trinn-18 år
21. februar Spillkveld og pizza 8. trinn - 18 år
22. februar Felles lunsj og tur til Gravity. Påmeldingen er nå stengt, da vi ikke har flere ledige plasser. 5.–7. trinn
23. februar Familietur på Tjøme alle
24. februar Familiekafé alle

Viktig informasjon vedrørende alle våre aktiviteter

På alle aktiviteter er det med ledere fra Færder kommune. Tilbudene gjelder kun for barn, unge og familier med bostedsadresse og/eller skoleplass i Færder kommune. Alle aktiviteter er åpne for alle innenfor den aldersrammen som er gitt. Det er begrenset antall plasser på alle aktiviteter. Aktivitetskalenderen vil foreta prioriteringer ut fra ulike kriterier.

• Forbehold om endringer
  • Søknadsfrister er endelige
  • Påmelding er bindende
Fant du det du lette etter?