I 2020 gjennomføres Ungdata junior-undersøkelsen i Færder kommune blant elever i 5.–7.
klasse. For å gi et godt bilde av situasjonen i Færder, er det viktig at så mange som mulig deltar.

FAU hadde en god prosess høsten 2017 og vi hadde flere evalueringer. For de som ikke kjenner saken så godt oppfordrer vi til å lese møtereferatene og dokumentasjon i FAU 2017/18 - alt finner dere på skolens nettsider under Råd og Utvalg/FAU/Arrangementer.

Færder kommune inviterer til et treff for foreldre/ foresatte som har barn som av ulike årsaker strever med å gå på skolen.  Dette er en krevende situasjon for barnet og de som står rundt, og det kan være nyttig å møte andre som har tilsvarende opplevelser.

Nå er Fritid Færder sitt vinterferieprogram ute! Vi har mange morsomme aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. Les mer om de ulike aktivitetene ved å klikke på de.

Nytt tilbud fra Færder kulturskole

Kulturmix Teie 2020 fargerik ferdig (PDF, 903 kB)

Barn født i 2014 skal begynne på skolen høsten 2020.

I begynnelsen av januar sendes informasjon om skoleinnmelding elektronisk til alle foresatte.

De som har reservert seg mot elektronisk kommunikasjon, vil få informasjon pr.post.

NB! Innmeldingen gjelder også elever fra Husøy født i 2014.

Foresatte som ikke har mottatt elektronisk melding eller brev i løpet av januar, bes ta kontakt pr. e-post: ams@faerder.kommune.no

Teie skole har forståelse for at smartklokker kan være et nyttig hjelpemiddel i en families hverdag. Vårt utgangspunkt er at vi ikke ønsker å forby smartklokker på skolen. Vi ønsker, sammen med foresatte, å lære opp til en fornuftig og lovlig bruk av smartklokker.

Fant du det du lette etter?