Alle elever med skolekort skal beholde disse og benytte dem neste skoleår.

Dette gjelder også elever fra barneskolen som begynner på ungdomsskolen eller elever fra ungdomsskolen som begynner på videregående skole etter sommerferien.

Vestfold Kollektivtrafikk AS

frukt-og-melk1

Rektor ved Teie skole har bestemt at ordningen med melk og frukt opphører, som en prøveordning neste skolesemester.

Det er flere gode grunner til at denne avgjørelsen er tatt.

For det første bryter ordningen med gratisprinsippet i kommunen. Selv om det er en frivillig ordning, så vil alt som koster penger oppleves som en press.
Skolen er en arena for utjevning av sosiale forskjeller, og ikke det motsatte. Lærerne forteller om såre opplevelser når melk og frukt skal deles ut. Det vil alltid være noen som aldri oppelver å få utdelt melk eller frukt.

For det andre er det knyttet kostnader til administrasjon.
Det brukes mye tid både for ledelse, lærere og assistenter til å klargjøre, skrive ut lister, plassere melk og frukt i kjøleskap, dele ut frukt og melk (nesten 200 melk og like mange frukt hver dag), sortere og kaste restene m.m. Dette er ressurser som «stjeles» fra elevene.

Skolen ønsker å bruke voksenressursen inn i læringsarbeidet.

For det tredje er dette et avfallsproblem. Det blir helt ut store mengder med melk hver dag, og kilovis med både uspist og halvspist frukt havner i søpla.
I disse tider hvor det er et fokus på å redusere matavfallet er ikke dette noe skolen ønsker å være en del av.

Rektor har informert FAU ved Teie skole om avgjørelsen.

Avslutningsvis oppfordrer jeg alle foresatte til å fortsette og sende med elevene gode og sunne matpakker og god drikke til maten. Melk går fint på termos og et halvt oppkutta eple smaker også kjempegodt!
Vann som tørstedrikke er også supert og er noe helsesøster anbefaler.

Skolen vil evaluere dette når semesteret nærmer seg slutten. Både FAU ved Teie skole, elevrådet og personalet vil da få uttale seg.

Unni Skogbakke
Konstituert rektor Teie skole

Teieskole_regnbue_2

Nå er lærerkabalen for neste skoleår ferdig.
Det gjort endringer helt på slutten av skoleåret.
For kontaktlærere som beholder klassene sine er det ingen markering i parentes. Kun der det er nye kontaktlærere er det markert hvilken klasse de skal ha.

Tine-stafetten

I strålende solskinn løp Teie 2 fra 6.trinn på Teie skole inn til seier! Vi er veldig stolte av elevene våre!

Vinnere av Tine -Stafetten

Mandag løp 6.trinn inn til en klar seier i fylkesfinalen i Tine-stafetten! De krysset mållinjen fem sekunder foran laget som kom på 2.plass!

Vi er veldig stolte av elevene våre og gratulerer så mye med en velfortjent seier!

Bli med oss på strandturer, lavvoturer, badmintonleir, skatekurs, aktivitetskurs med Gro Dahle, kunnskapslabratoriet, tur til Aktiv Fritid og mye mer.

Fant du det du lette etter?