to hjem

Da har vi hatt møtene våre og evaluert de sammen med barna. Dette syns vi dere skal få innblikk i og inviterer derfor til foreldremøte. Dersom dere ønsker å komme med tilbakemeldinger vil dere få anledning til det i møtet.

Mål: få del i barnas tanker om å leve med to hjem.

Evaluere tiltaket ”Samtalegruppe for barn med to hjem”

Sted: Teie skole, personalrommet, 2. etg

Mammakveld: tirsdag 29.mai 2018 kl:18.00-19.00

Pappakveld: tirsdag 5.juni 2018 kl:18.00-19.00.

Helsesøstrene på skolene!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Påmelding:

Send SMS til 40910507 (helsesøster) med:

Barnets navn, skole og klasse, jeg kommer på mammakvelden eller jeg kommer på pappakvelden

Teieskole_regnbue_2

Nå er lærerkabalen for neste skoleår ferdig.
For kontaktlærere som beholder klassene sine er det ingen markering i parentes. Kun der det er nye kontaktlærere er det markert hvilken klasse de skal ha.

Bli med oss på strandturer, lavvoturer, badmintonleir, skatekurs, aktivitetskurs med Gro Dahle, kunnskapslabratoriet, tur til Aktiv Fritid og mye mer.

Tine-stafetten

I strålende solskinn løp Teie 2 fra 6.trinn på Teie skole inn til seier! Vi er veldig stolte av elevene våre!

I forbindelse med overgangen til Færder kommune har alle skolene i kommunen fått nye hjemmesider.

Vi som jobber på Fritidssenteret Færder (Huset) ønsker å bli kjent med de «nye» 8. trinns elevene allerede nå. Vi inviterer derfor alle 7.trinns elever i Færder kommune til å besøke oss for å se hva vi driver med.

Fant du det du lette etter?