Grafittikurs

Kurset går over tre mandager og er helt gratis:
Mandag 3/12, 10/12 og 17/12 kl 17:30-19:30

Meld deg på i dette skjemaet.

Et annerledes juletre

Vil du gjøre jula litt bedre for et barn eller ungdom i Færder kommune? I år settes det opp to juletrær, ett på Teie og ett i Tjøme sentrum, hvor det henges opp julegaveønsker fra lokale barn og ungdom som av ulike årsaker trenger å få ønskene sine oppfylt.

powerPoint_16-9-2

Med lys og reflekser blir du en synlig syklist i trafikken. Da blir du oppdaget tidligere av bilister, og farlige situasjoner kan lettere unngås.

Spekter er en ikke anonym trivselsundersøkelse som gir skolen god innsikt i elevmiljøet. Du kan lese mer informasjon om Spekter her.

Informasjon om nasjonale prøver høst 2018

badminton

Aktiv Tønsberg og Færder har som mål å være et allsidig og inkluderende aktivitetstilbud til alle barn og unge i alderen 6 til 19 år. Tiltaket skal utjevne sosiale helseforskjeller, samt fremme fysisk og psykisk helse. Aktivitetene er gratis for deltakerne og det er bare å bli med!

Bra mat 1

Er du nysgjerrig på dagens anbefalinger for ernæring?

Bli med på kostholdskurs!

Leser i bok 1

Hovedmålet med planen er å styrke språk-, lese – og skriveopp-
læringen i Færder kommune.
Den som ikke har språk, forblir utenfor
fellesskapet, med alt det innebærer.
Det er vårt oppdrag, å bidra til at vi gir
barn og ungdom de beste vilkåra for å utvikle sine språk- og leseferdigheter.

tnb_lb_logo

Er du mellom 10 - 12 år og liker å lese?

Da er kanskje bibliotekets leseklubb noe for deg!

Fant du det du lette etter?