• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Søknad om bo-oppfølgingstjeneste i avdelingen for forebygging, mestring og boligtiltak, psykisk helse og rus

Tilbudet gis til personer som er i behov av hjelp til å finne aktuell bolig på det private markedet og som fyller er et av disse kriteriene:

• Personer som ikke er i stand til å kontakte utleiere eller NAV på egen hånd, vedrørende boligspørsmål.
  • Personer som trenger kort veiledning og kortsiktig bo-oppfølging i hjemmet ved innflytting.

Innsending av skjema
Etter at skjemaet er fylt ut digitalt, må skjemaet skrives ut og sendes til Færder kommune per post.

Færder kommune
Forebygging, mestring og boligtiltak
Postboks 250 Borgheim
3163 Nøtterøy

Kontakt/spørsmål?
Avdeling for forebygging, mestring og boligtiltak telefon: 414 10 696 (telefontid mandag til fredag kl. 09:00–15:00.)

Klage
Vedtaket kan påklages, klagen fremsettes skriftlig innen 3 uker fra mottatt svar på søknaden. Vedtaket er gitt etter Lov om kommunale helse- og omsorgstjenester § 3-1.

Hjelp
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen.
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling.

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader