• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Søknadsskjema for fast leie av kommunens idrettshaller

Søknadsskjema gjelder for fast leie av kommunens idrettshaller.

Søker plikter til å sette seg inn i rutiner og regler for utleie.

Søknadsfrist: 1. april

Se her for en kalenderoversikt med tilgjenglige lokaler.

Ønsker du fast leie av skolelokaler (kun aula, tumlerom og gymsaler) kan du søke om det via et eget søknadsskjema.

Ønsker primært trening i følgende lokale:
*

Maks antall personer tillatt i Hårkollhallen: 550, Nøtterøyhallen: 1700, Tjømehallen: 600 og Wilhelmsenhallen: 900.

Utleietider:
• Hverdager kl. 16.00-22.00
• Lørdag og søndag: kl. 08.00-10.00 og 20.00-22.00

Forutsettinger:
• Dørene åpner til avtalt tid dersom annet ikke er særskilt avtalt. Ekstra tid før/etter trening/kamp/arrangement må legges inn av leietaker i bestillingen av leietid.
• Lokalene må være forlatt senest 30 minutter etter leietidens slutt. Ekstratimer vil bli fakturert.
• Bookingsystemet Fri4 er til enhver tid gjeldene for utleietider. Kalender for utleie finnes her: http://booking.faerder.kommune.no/booking/

Hjelp
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen.
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling.

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.
Vennligst vent...

Loader
Skjemaeier: Færder kommune | Telefon: 33 39 00 00 | E-post: postmottak@faerder.kommune.no