• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Informasjon om utleie

Skjemautfylling

Søknadsskjema for fast leie av kommunens skolelokaler

Søknadsskjema gjelder for fast leie av skolelokalene, gymsaler, aulaer og tumlerom.

OBS! Ønske om fast leie av andre skolelokaler, og enkeltleie av gymsal, aulaer, tumlerom og andre skolelokaler sendes den enkelte skole.

Søker plikter til å sette seg inn i rutiner og regler for utleie.

Søknadsfrist: 1. april

Se her for en kalenderoversikt med tilgjenglige lokaler.

Ønsker primært trening i følgende lokale:

Forutsettinger:

• Dørene åpner til avtalt tid dersom annet ikke er særskilt avtalt. Ekstra tid før/etter trening /kamp /arrangement må legges inn av leietaker i bestillingen av leietid
  • Nøkler/kort til opplåsing avtales med skolen
  • Lokalene må være forlatt senest 30 minutter etter leietidens slutt. Ekstratimer vil bli fakturert

Når det går flere treninger/aktiviteter etter hverandre i en gymsal, er det mulig med ekstra tid før/etter treningen kun der leietager er først eller sist i hallen.

Hjelp
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen.
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.

* Betyr obligatorisk for utfylling.

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.

Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.
Vennligst vent...

Loader
Skjemaeier: Færder kommune | Telefon: 33 39 00 00 | E-post: postmottak@faerder.kommune.no