Oppdrag tirsdag 31.mars    (3. koronaukes 2.dag 😊)

Velkommen foran skjermen igjen gullunger og gode foresatte!

Tusen takk til dere som har sendt inn morsomme bilder og filmer av roboter allerede (fristen er torsdag) I dag legger vi ut en oppgave til som har frist torsdag, for å gjør den trenger du et eller to egg og en tusj. Lag bildene slik at du kan legge dem på 7.trinns Teams side og de kan være en hyggelig hilsen eller morsom oppmuntring til andre på trinnet. Her er også fristen torsdag, så du kan godt gjøre det i K&H «timen» torsdag 😊

Oppgaven finner du på Nytt fra Trinnet på hjemmesiden og nedenfor teksten her.

Til alle foresatte, vi vil GJERNE ha tilbakemeldinger på hvordan dette har gått, og vi er åpne for alle tips til forbedringer dersom dette skulle fortsette også etter påsken.

I dag skal du jobbe med 3 fag, Norsk, Matte og Samfunnsfag.

Ladies and Gentlemen in 7th grade.

The last day of a very strange week. I hope you will all be fine today as well. Congratulations on your very good effort this week! We are so impressed!

And thank you to all the parents who had to do our job in addition to their own!!! Keep up the good work, and we will see and talk to each other again next week.

Kristin, Kristine, Madelen, Tone, Elin og Benthe.

 

Kjære flittige 7. trinnselever!  

Vi er glade for at dere holder motet oppe og gledet oss over å få snakket med mange av dere i går. Vi håper vi får tak i resten i dag.  

I dag skal du jobbe med 3 fag. Det er lurt å gjøre seg ferdig med Norsk før du tar K&H og Gym. Kristine er bare tilgjengelig mellom 09.00-11.00 hvis det er spørsmål rundt norsk-faget.  

Du velger selv rekkefølgen på oppgavene. Husk på å ta pauser og vær aktive også når det ikke er kroppsøving. Vi lærere har pause mellom 11 og 12 i dag. 

God morgen til alle i 7. trinn, vi begynner å savne dere veldig!

I løpet av de nærmeste dagene vil vi forsøke å få tatt elevsamtaler med dere via Teams, så pass på å være logget på det meste av skoledagen sånn at vi kan avtale.  Vi ringer opp på Teams og tar gjerne en videosamtale hvis du vil ta av tapen på kameraet ditt 😊

********************************************************************************

I dag, onsdag, er det 3 fag du skal jobbe med i tillegg til noen minutter med ukeleksa. 

Husk å ta pauser og kom deg ut og se gjerne på Supernytt før du spiser lunsj.

Klassens time: Vi vil gjerne vite om du ser noe vi kan gjøre bedre, send melding eller mail hvis dere der hjemme har noen gode ideer!

Tirsdag 17. Mars

Hei igjen og god morgen til alle gode jobbere i 7. trinn, det var hyggelig å få så mange flotte engelskoppgaver i går, jeg håper alle har sjekket mail og sett på svarene de har fått.                             

De som ikke har levert oppfordres til å levere før fredag, så blir dere ferdige.

I dag er jeg ikke på nett fra morgenen av, men kommer etter hvert, så evt. spørsmål må i begynnelsen stilles en av de andre lærerne, helst de som har deg i det faget du lurer på noe.

Lykke til med dagens økt! Vi følger fagene på timeplanen som vanlig. Husk å ta pauser!

Kristin

Hei på dere i 7. trinn! Ettersom skolene i Norge nå er stengt i håp om å redusere smitten av Coronaviruset, legger vi opp til undervisning og læring som kan gjennomføres hjemme. Fredag brukte vi tiden på å omgjøre planene våre. Ukeplanen for uke 12 ligger som vanlig på klassenotatblokka, her på hjemmesiden og i Skooler.

Mandag morgen, senest kl 9.00 vil dere finne dagsplan på Klassenotatblokka med opplegg og mer informasjon for dagen. Etter det vil du finne ny plan for hver dag på Klassenotatblokka. Vi lager opplegg vi tenker du skal gjøre i løpet av dagen og ber alle logge seg på så snart de kan etter kl 9.00 hver morgen. Vi er på nett for å hjelpe dere hvis dere trenger det. 

Lærere er tilgjengelig på mail og på Chat i Teams. Vi svarer foreløpig i arbeidstiden, men ser også på flere muligheter for å  kunne svare på spørsmål og "være tilstede" og hjelpe dere. Vi ser på denne første uka som en læringsuke og håper at vi kan utvikle samarbeidet på flere plan.  

hilsen Kristin, Kristine, Madelen, Tone, Benthe og Elin