Kjære foresatte.

Mitt første skoleår på Oserød skole er straks over, og jeg vil takke for godt samarbeid, spesielt med FAU. Neste skoleår bringer med seg spennende endringer med Fagfornyelsen og mer temaundervisning.

Her på bygget utbedres ventilasjonsanlegget, og i den forbindelse vil basene bli delt av med doble dører. Dette vil gjøre det mulig å organisere annerledes med mer ro i basisgrupper. Teamet og trinnene vil likevel stå sterkt sammen.

Jeg ønsker dere alle en riktig god sommer!

Vennlig hilsen Kari-rektor

IST Direkte er et nettbasert system for daglig kommunikasjon mellom SFO og hjemmet som vi skal ta i bruk på alle kommunale SFO.  Det er derfor viktig at foresatte legger inn nødvendig informasjon om sitt barn og bruker dette for å legge inn ferieperioder, ulike avtaler ol. Fra begynnelsen av mars tar vi systemet i full bruk.

Innlogging for foresatte: https://faerder.direktesfo.no

Vi har laget noe korte veiledere for å hjelpe deg som foresatt i gang, dersom du trenger det

Hvis du ønsker eller trenger kan du lese brukerdokumentasjonen for IST Direkte. (PDF, 995 kB)

Vi har fått ny innlogging for de foresatte i IST Direkte: https://faerder.direktesfo.no

Den gamle adressen vil fungere en stund til, men det vil ikke være mulig å logge inn ved MinId der.

NB! Vi anbefaler å ikke bruke Internett Explorer som nettleser, siden noen opplever at siden ikke fungerer ved bruk av IE.

OSERØD DAGEN 2019

Oserød skole inviterer til felles

sommeravslutning for hele skolen:

Tirsdag 11. juni fra kl 16.00

Færder kommune har fått en ny løsning for å i vareta Individuell opplæringsplaner (IOP) og liknende elevdokumenter som forsatte og eldre elever har innsyn i.

Foresatte kan logge inn å se hvilke dokumenter skolen har laget og innholdet i disse.

Hvis du har spørsmål omkring ditt barns dokumenter så ta kontakt med kontaktlærer eller ledelsen ved skolen din.

1. trinn: Wencke Krüger, Gunn Hege Heidelberg, Erik Riise Berge

2. trinn: Rita Andersen, Cathrine Ness, Liv Berit Stensli, Heidi Uth, Hjørdis Marie Jenshaug og Benthe Lund

3. trinn: Nina Tangerud, Henriette Brinck, Unn Myrvold, Tone Danielsen, Grete Lill Noorda

4. trinn: Jonas Årset, Anniken Kirkeberg, Jannicke Kristensen, Anette Vetvik, Ina L. Bailey, May Lisbet Eriksen

5. trinn: Una Hvål Hansen, Ingrid T. Solaas, Rebekka Gudem, Andreas Kamfjord, Lisa Hjelme

6. trinn: Ann-Karin Kvalnes, Kjersti Øyan Kamfjord, Bente Grana Sandvik, Lisa Hjelme, Benthe Lund

7. trinn: Kristin Øilo, Kristine Havre, Elin Mathisen, Tone Josephsen, Benthe Lund og Una Hvål Hansen

Elevene har i dag innkassert "reflekspremien" fra FAU.

Oscar Almquist, Harriet Trippestad og Fabian Stordalen holdt en fantastisk flott konsert for hele skolen!

Både små og store var strålende fornøyd. Takk til FAU for en fin opplevelse.

Ønsker alle en riktig god vinterferie:)

Vi ønsker å minne om at vi IKKE har tatt i bruk meldingsfunksjonen i Skooler ennå. Skolen vil gi beskjed når den er klar. Inntil videre skal kommunikasjon skole-hjem fortsatt være via sms som tidligere.

Hovedmålet med planen er å styrke språk-, lese – og skriveopp-
læringen i Færder kommune.
Den som ikke har språk, forblir utenfor
fellesskapet, med alt det innebærer.
Det er vårt oppdrag, å bidra til at vi gir
barn og ungdom de beste vilkåra for å utvikle sine språk- og leseferdigheter.

Fant du det du lette etter?