Elevene har i dag innkassert "reflekspremien" fra FAU.

Oscar Almquist, Harriet Trippestad og Fabian Stordalen holdt en fantastisk flott konsert for hele skolen!

Både små og store var strålende fornøyd. Takk til FAU for en fin opplevelse.

Ønsker alle en riktig god vinterferie:)

IST Direkte

IST Direkte er et nettbasert system for daglig kommunikasjon mellom SFO og hjemmet som vi skal ta i bruk på alle kommunale SFO.  Det er derfor viktig at foresatte legger inn nødvendig informasjon om sitt barn og bruker dette for å legge inn ferieperioder, ulike avtaler ol. Fra begynnelsen av mars tar vi systemet i full bruk.

Innlogging for foresatte: https://faerder.direktesfo.no

Vi har laget noe korte veiledere for å hjelpe deg som foresatt i gang, dersom du trenger det

Hvis du ønsker eller trenger kan du lese brukerdokumentasjonen for IST Direkte. (PDF, 995 kB)

Vi ønsker å minne om at vi IKKE har tatt i bruk meldingsfunksjonen i Skooler ennå. Skolen vil gi beskjed når den er klar. Inntil videre skal kommunikasjon skole-hjem fortsatt være via sms som tidligere.

Til alle foresatte ved barneskolene, foresatte til skolestartere høsten 2019 og ungdomsskolene i Færder kommune!

Alle skolene i Norge får nye føringer fra høsten 2020 som vil endre hva som skal læres, og hvordan man lærer på skolen. Føringene er en naturlig følge av at verden, arbeidsplasser, måten vi samarbeider på og måter vi løser problemer er endret. Forandring skjer i stadig raskere tempo; Hva betyr dette for skolehverdagen til ditt barn?

Vi oppfordrer alle til komme da arrangementet er ment som et ledd i den viktige dialogen mellom skole og hjem. Derfor kommer denne invitasjonen tidlig, slik at du kan sette av tiden.

Velkommen til Nøtterøy kulturhus for å høre mer om dette og spille inn dine tanker (via telefon)!

Tid: 9. april, kl. 18.00-19.30

Innlegg ved: Ann Kristin Johansen, prosjektleder for fagfornyelsen i Færder, Yngve Lindvig, veileder for Færderskolene i dette arbeidet

Med vennlig hilsen Kjell Jensen, virksomhetsledere for Færderskolene

Innlogging elever og lærere: Skooler for elever og lærere

Innlogging foresatte: Skooler

Her er en kort film om Skooler for foresatte.

Fra Januar 2019 erstattes Fronter med Skooler i alle Færder-skolene. Vi anbefaler foresatte å installere Skooler-appen fra Google Play/Appstore eller gå inn på Skooler Foresatteportal (se innloggingslenke ovenfor). Innlogging skjer med ID-porten.

Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk. Se eksempelsider til slutt i Skooler-info.

2019 i soloppgang 1

Færder kommune har som mål at barn og unge har en meningsfull fritid og et godt utbygd fritidstilbud.

powerPoint_16-9-2

Med lys og reflekser blir du en synlig syklist i trafikken. Da blir du oppdaget tidligere av bilister, og farlige situasjoner kan lettere unngås.

Leser i bok 1

Hovedmålet med planen er å styrke språk-, lese – og skriveopp-
læringen i Færder kommune.
Den som ikke har språk, forblir utenfor
fellesskapet, med alt det innebærer.
Det er vårt oppdrag, å bidra til at vi gir
barn og ungdom de beste vilkåra for å utvikle sine språk- og leseferdigheter.

Til foresatte og elever på 5. - 7. trinn

Fant du det du lette etter?