UNIO har varslet Færder kommune om uttak av 94 arbeidstakere dersom det ikke kommer til en løsning i
Riksmeklingsmannens pågående mekling, innen 23.mai kl. 23.59.

Færder kommune har fått en ny løsning for å i vareta Individuell opplæringsplaner (IOP) og liknende elevdokumenter som forsatte og eldre elever har innsyn i.

Foresatte kan logge inn å se hvilke dokumenter skolen har laget og innholdet i disse.

Hvis du har spørsmål omkring ditt barns dokumenter så ta kontakt med kontaktlærer eller ledelsen ved skolen din.

1. trinn: Wencke Krüger og Gunn Hege Heidelberg

2. trinn: Rita Andersen, Cathrine Ness, Liv Berit Stensli og Heidi Uth

3. trinn: Nina Tangerud, Henriette Brinck, Unn Myrvold og Tone Danielsen

4. trinn: Jonas Årset, Anniken Kirkeberg, Jannicke Kristensen og Anette Vetvik

5. trinn: Una Hvål Hansen, Ingrid T. Solaas, Rebekka Gudem og Andreas Kamfjord

6. trinn: Ann-Karin Kvalnes, Kjersti Øyan Kamfjord og Bente Grana Sandvik

7. trinn: Kristin Øilo, Kristine Havre og Elin Mathisen

Fra 13. mai til 13. juni har kommunen en kampanje for at flest mulig skolebarn skal gå, sykle eller rulle til skolen. Det blir premie til klassekassen for den beste klassen. Skolen melder på klassene som vil delta. Påmeldingsfristen er 10.mai. FAU-kontakter kan gjerne be skolen om å melde på sine klasser.

Nøtterøy Golfklubb arrangerer i år et tilbud til alle barn og unge i kommunen om gratis golftrening med instruktør en gang i uka gjennom hele sesongen, med oppstart i uke 19.

Elevene har i dag innkassert "reflekspremien" fra FAU.

Oscar Almquist, Harriet Trippestad og Fabian Stordalen holdt en fantastisk flott konsert for hele skolen!

Både små og store var strålende fornøyd. Takk til FAU for en fin opplevelse.

Ønsker alle en riktig god vinterferie:)

IST Direkte er et nettbasert system for daglig kommunikasjon mellom SFO og hjemmet som vi skal ta i bruk på alle kommunale SFO.  Det er derfor viktig at foresatte legger inn nødvendig informasjon om sitt barn og bruker dette for å legge inn ferieperioder, ulike avtaler ol. Fra begynnelsen av mars tar vi systemet i full bruk.

Innlogging for foresatte: https://faerder.direktesfo.no

Vi har laget noe korte veiledere for å hjelpe deg som foresatt i gang, dersom du trenger det

Hvis du ønsker eller trenger kan du lese brukerdokumentasjonen for IST Direkte. (PDF, 995 kB)

Vi ønsker å minne om at vi IKKE har tatt i bruk meldingsfunksjonen i Skooler ennå. Skolen vil gi beskjed når den er klar. Inntil videre skal kommunikasjon skole-hjem fortsatt være via sms som tidligere.

Innlogging elever og lærere: Skooler for elever og lærere

Innlogging foresatte: Skooler

Her er en kort film om Skooler for foresatte.

Fra Januar 2019 erstattes Fronter med Skooler i alle Færder-skolene. Vi anbefaler foresatte å installere Skooler-appen fra Google Play/Appstore eller gå inn på Skooler Foresatteportal (se innloggingslenke ovenfor). Innlogging skjer med ID-porten.

Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk. Se eksempelsider til slutt i Skooler-info.

Fant du det du lette etter?