Sommerhilsen fra rektor

Kjære foresatte.

Mitt første skoleår på Oserød skole Klikk for stort bildeer straks over, og jeg vil takke for godt samarbeid, spesielt med FAU. Neste skoleår bringer med seg spennende endringer med Fagfornyelsen og mer temaundervisning.

Her på bygget utbedres ventilasjonsanlegget, og i den forbindelse vil basene bli delt av med doble dører. Dette vil gjøre det mulig å organisere annerledes med mer ro i basisgrupper. Teamet og trinnene vil likevel stå sterkt sammen.

Jeg ønsker dere alle en riktig god sommer!

Vennlig hilsen Kari-rektor

Mandag 19. august ønskes alle grunnskoleelever i Færder velkommen til nytt skoleår!

Fritid Færder inviterer ungdom i aldersgruppen 13–18 år til sommerkvelder på Teigar ungdomskole i juli.

Elever som har busskort for inneværende skoleår, skal beholde disse.
Busskortene oppdateres av VKT og skal brukes neste skoleår.

Elever som skal starte i 8. trinn på ungdomsskolen får nye busskort på sine respektive skoler ved skolestart.

IST Direkte er et nettbasert system for daglig kommunikasjon mellom SFO og hjemmet som vi skal ta i bruk på alle kommunale SFO.  Det er derfor viktig at foresatte legger inn nødvendig informasjon om sitt barn og bruker dette for å legge inn ferieperioder, ulike avtaler ol. Fra begynnelsen av mars tar vi systemet i full bruk.

Innlogging for foresatte: https://faerder.direktesfo.no

Vi har laget noe korte veiledere for å hjelpe deg som foresatt i gang, dersom du trenger det

Hvis du ønsker eller trenger kan du lese brukerdokumentasjonen for IST Direkte. (PDF, 995 kB)

Vi har fått ny innlogging for de foresatte i IST Direkte: https://faerder.direktesfo.no

Den gamle adressen vil fungere en stund til, men det vil ikke være mulig å logge inn ved MinId der.

NB! Vi anbefaler å ikke bruke Internett Explorer som nettleser, siden noen opplever at siden ikke fungerer ved bruk av IE.

Nå er Fritid Færder sitt sommerferieprogram ute! Vi har mange morsomme aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. Alt er gratis! Klikk på en aktivitet for mer informasjon og påmeldingsskjema.

OSERØD DAGEN 2019

Oserød skole inviterer til felles

sommeravslutning for hele skolen:

Tirsdag 11. juni fra kl 16.00

Færder kulturskole arrangerer sommerskole for elever på 3.-7.trinn 12.-16.august.

Se vedlagte flyer for mer informasjon.

Sommerskole (PDF, 2 MB)

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7.klasse, delta på Sommerles.no 2019.

Vi har utviklet Sommerles.no for å gjøre lesing enda litt morsommere for dere. For hver bok du leser og
registrerer på Sommerles.no, får du XP (poeng) og går etterhvert opp i level. Sommerles.no er for alle,
uansett hvor fort eller sakte du leser. Du kan velge å lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker,
tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre - all lesing teller og gir deg XP. Og selvsagt har vi
premier! Du kan få både kule digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og premier som du henter på
biblioteket.

Færder kommune har fått en ny løsning for å i vareta Individuell opplæringsplaner (IOP) og liknende elevdokumenter som forsatte og eldre elever har innsyn i.

Foresatte kan logge inn å se hvilke dokumenter skolen har laget og innholdet i disse.

Hvis du har spørsmål omkring ditt barns dokumenter så ta kontakt med kontaktlærer eller ledelsen ved skolen din.

Fant du det du lette etter?