Skooler

Klikk for stort bilde Fra nyttår erstattes Fronter med Skooler i alle Færder-skolene (… også kalt LMS - Learning management system).

Vi anbefaler foresatte å installere Skooler-appen fra Google Play/Appstore eller gå inn på Skooler Foresatteportal på Internettet (… hold inne Ctrl + klikk på det blå tekstfeltet):

Button-Lenke-til-Foresattportal.png - Klikk for stort bilde

Logg inn med ID-porten og sjekk. Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk (se eksempelsider til slutt i dette dokumentet).

Blir tatt gradvis i bruk

Vi kommer imidlertid til å innføre dem gradvis og med en forsiktig minimumsframdrift. Det har vært store digitale omveltninger for både elever og ansatte nå i og med at vi innførte Office 365 for halvannet år siden, og alle må få litt tid på seg til å finne ut av dette siste nye verktøyet. Skolene skal skaffe seg erfaringer for å bli enige om felles standarder for bruk, og det må nødvendigvis også ta noe tid.

Fant du det du lette etter?