UNIO har varslet Færder kommune om uttak av 94 arbeidstakere dersom det ikke kommer til en løsning i
Riksmeklingsmannens pågående mekling, innen 23.mai kl. 23.59.

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7.klasse, delta på Sommerles.no 2019.

Vi har utviklet Sommerles.no for å gjøre lesing enda litt morsommere for dere. For hver bok du leser og
registrerer på Sommerles.no, får du XP (poeng) og går etterhvert opp i level. Sommerles.no er for alle,
uansett hvor fort eller sakte du leser. Du kan velge å lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker,
tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre - all lesing teller og gir deg XP. Og selvsagt har vi
premier! Du kan få både kule digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og premier som du henter på
biblioteket.

Tusen takk til alle foresatte og barn som var med på vårdugnaden. Skolegården skinner! Dette blir fint å vise fram på nasjonaldagen.

I anledning Vigelandsjubileet 2019 inviterer Herstad skole til en fantastisk elevutstilling i gymsalen!
Elevutstillingen er alle trinns felles sommeravslutning.

Hjertelig velkommen torsdag 6.juni mellom kl.16.00 – 18.00

• Gustav Vigeland (1869-1943) er Norges største billedhugger.
• Han er kanskje best kjent som skaperen av Vigelandsparken i Oslo.
• I 2019 er det 150 år siden han ble født.
• I den forbindelse skal det gjennomføres et stort nasjonalt jubileum.
• Vigelandsjubileet 2019 skal feire mannen bak en av Norges største turistattraksjoner.
• Samtidig skal jubileet løfte frem mangfoldet i Vigelands produksjon.

Færder kommune har fått en ny løsning for å i vareta Individuell opplæringsplaner (IOP) og liknende elevdokumenter som forsatte og eldre elever har innsyn i.

Foresatte kan logge inn å se hvilke dokumenter skolen har laget og innholdet i disse.

Hvis du har spørsmål omkring ditt barns dokumenter så ta kontakt med kontaktlærer eller ledelsen ved skolen din.

Vi ønsker vel møtt til årets 17.mai tog!

17. mai toget starter kl 10.30. Det er viktig at elevene møter opp minst 15 min tidligere.

Vi stiller opp i Øgårdsveien. Herstad skole stiller opp som nr 14 (se link til program for 17.mai under) Togets rute finner du i programmet. Toget går fra Øgårdsveien til Wilhelmsenhallen. Fanen blir der til alle barna er hentet etter toget.

Oversikt over lærere ved Herstad skole skoleåret  2019/2020

7.trinn

Anne Grete Jørnsen

Anne Kari Jahnsen

Lærere som skal jobbe på flere trinn:

Tommy Taraldsvik
Trude Mellum

Skolen og foresatte observerer barn som sykler til skolen i høy fart og ikke ser seg for når de krysser veien. Dette gjelder spesielt når barna sykler Skarphagaveien og krysser over Herstadveien.  Vi vet at det er foresatte som tar avgjørelsen om barnet skal sykle eller ikke, men skolen henstiller likevel til at foresatte venter med å la elevene sykle til skolen, til etter sykkelprøven på våren i 4.trinn. Dette er i samsvar med Trygg Trafikk sine anbefalinger. Se link under til Trygg Trafikk sin hjemmeside

«Å sykle i trafikken kan være komplisert. Det forutsetter opplæring, trening og modning. Det er derfor Trygg Trafikk mener at barn bør være 10-12 år og ha gjennomgått sykkelopplæring over tid før de kan sykle alene i blandet trafikk.»

Kilde:  Trygg Trafikk

Fra 13. mai til 13. juni har kommunen en kampanje for at flest mulig skolebarn skal gå, sykle eller rulle til skolen. Det blir premie til klassekassen for den beste klassen. Skolen melder på klassene som vil delta. Påmeldingsfristen er 10.mai. FAU-kontakter kan gjerne be skolen om å melde på sine klasser.

Nøtterøy Golfklubb arrangerer i år et tilbud til alle barn og unge i kommunen om gratis golftrening med instruktør en gang i uka gjennom hele sesongen, med oppstart i uke 19.

Fant du det du lette etter?