Færder kulturskole arrangerer sommerskole for elever på 3.-7.trinn 12.-16.august.

Se vedlagte flyer for mer informasjon.

Sommerskole (PDF, 2 MB)

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7.klasse, delta på Sommerles.no 2019.

Vi har utviklet Sommerles.no for å gjøre lesing enda litt morsommere for dere. For hver bok du leser og
registrerer på Sommerles.no, får du XP (poeng) og går etterhvert opp i level. Sommerles.no er for alle,
uansett hvor fort eller sakte du leser. Du kan velge å lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker,
tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre - all lesing teller og gir deg XP. Og selvsagt har vi
premier! Du kan få både kule digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og premier som du henter på
biblioteket.

UNIO har varslet Færder kommune om uttak av 94 arbeidstakere dersom det ikke kommer til en løsning i
Riksmeklingsmannens pågående mekling, innen 23.mai kl. 23.59.

Færder kommune har fått en ny løsning for å i vareta Individuell opplæringsplaner (IOP) og liknende elevdokumenter som forsatte og eldre elever har innsyn i.

Foresatte kan logge inn å se hvilke dokumenter skolen har laget og innholdet i disse.

Hvis du har spørsmål omkring ditt barns dokumenter så ta kontakt med kontaktlærer eller ledelsen ved skolen din.

Rydding og klargjøring av stranden

I samarbeid med Føynland Vel og Færder kommune ønskes det velkommen til dugnad 25. mai fra kl. 10.00 og utover på Fjærholmen strand. Der ønsker vi å rydde, fjerne østers, steiner og tang slik at stranden blir klargjort til sommeren. Ta med rake, skuffer, trillebår eller andre redskaper som kan komme til nytte. Færder kommunen ordner med container til å ha avfall i, og sjekker muligheten med å sponse nye benker og noe påfyll av sand. Det blir ordet med noe mat underveis, da REMA 1000 på Teie sponser grillmat.

Fra 13. mai til 13. juni har kommunen en kampanje for at flest mulig skolebarn skal gå, sykle eller rulle til skolen. Det blir premie til klassekassen for den beste klassen. Skolen melder på klassene som vil delta. Påmeldingsfristen er 10.mai. FAU-kontakter kan gjerne be skolen om å melde på sine klasser.

Nøtterøy Golfklubb arrangerer i år et tilbud til alle barn og unge i kommunen om gratis golftrening med instruktør en gang i uka gjennom hele sesongen, med oppstart i uke 19.

IST Direkte er et nettbasert system for daglig kommunikasjon mellom SFO og hjemmet som vi skal ta i bruk på alle kommunale SFO.  Det er derfor viktig at foresatte legger inn nødvendig informasjon om sitt barn og bruker dette for å legge inn ferieperioder, ulike avtaler ol. Fra begynnelsen av mars tar vi systemet i full bruk.

Innlogging for foresatte: https://faerder.direktesfo.no

Vi har laget noe korte veiledere for å hjelpe deg som foresatt i gang, dersom du trenger det

Hvis du ønsker eller trenger kan du lese brukerdokumentasjonen for IST Direkte. (PDF, 995 kB)

Innlogging elever og lærere: Skooler for elever og lærere

Innlogging foresatte: Skooler

Her er en kort film om Skooler for foresatte.

Fra Januar 2019 erstattes Fronter med Skooler i alle Færder-skolene. Vi anbefaler foresatte å installere Skooler-appen fra Google Play/Appstore eller gå inn på Skooler Foresatteportal (se innloggingslenke ovenfor). Innlogging skjer med ID-porten.

Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk. Se eksempelsider til slutt i Skooler-info.

Fant du det du lette etter?