Skooler-info

Innlogging elever og lærere: Skooler for elever og lærere

Innlogging foresatte: Skooler

Her er en kort film om Skooler for foresatte.

Fra Januar 2019 erstattes Fronter med Skooler i alle Færder-skolene. Vi anbefaler foresatte å installere Skooler-appen fra Google Play/Appstore eller gå inn på Skooler Foresatteportal (se innloggingslenke ovenfor). Innlogging skjer med ID-porten.

Du får tilgang til barna dine hvis de er elever i Færder-skolen, og du kan følge med på fravær og mye mer etter hvert som skolene tar funksjonene i bruk. Se eksempelsider til slutt i Skooler-info.

Færder kulturskole arrangerer sommerskole for elever på 3.-7.trinn 12.-16.august.

Se vedlagte flyer for mer informasjon.

Sommerskole (PDF, 2 MB)

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7.klasse, delta på Sommerles.no 2019.

Vi har utviklet Sommerles.no for å gjøre lesing enda litt morsommere for dere. For hver bok du leser og
registrerer på Sommerles.no, får du XP (poeng) og går etterhvert opp i level. Sommerles.no er for alle,
uansett hvor fort eller sakte du leser. Du kan velge å lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker,
tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre - all lesing teller og gir deg XP. Og selvsagt har vi
premier! Du kan få både kule digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og premier som du henter på
biblioteket.

UNIO har varslet Færder kommune om uttak av 94 arbeidstakere dersom det ikke kommer til en løsning i
Riksmeklingsmannens pågående mekling, innen 23.mai kl. 23.59.

Færder kommune har fått en ny løsning for å i vareta Individuell opplæringsplaner (IOP) og liknende elevdokumenter som forsatte og eldre elever har innsyn i.

Foresatte kan logge inn å se hvilke dokumenter skolen har laget og innholdet i disse.

Hvis du har spørsmål omkring ditt barns dokumenter så ta kontakt med kontaktlærer eller ledelsen ved skolen din.

Fra 13. mai til 13. juni har kommunen en kampanje for at flest mulig skolebarn skal gå, sykle eller rulle til skolen. Det blir premie til klassekassen for den beste klassen. Skolen melder på klassene som vil delta. Påmeldingsfristen er 10.mai. FAU-kontakter kan gjerne be skolen om å melde på sine klasser.

Nøtterøy Golfklubb arrangerer i år et tilbud til alle barn og unge i kommunen om gratis golftrening med instruktør en gang i uka gjennom hele sesongen, med oppstart i uke 19.

En ny gruppe elever fra 4.-7.trinn har nå blitt valgt til trivselsledere og vært på TL-kurs der de har lært mange nye leker og lært om hva jobben som trivselsleder innebærer. Det betyr at fra og med uke 3 starter vi opp igjen med trivselsleker i 1.friminutt, tirsdager-fredager.

På trivselslederskoler skal barn og ungdom være aktive og inkluderende

-med store smil om munnen!

Les mer om programmet ved å klikke deg inn på artikkelen og/eller lese det vedlagte skrivet.

Færder kommune har som mål at barn og unge har en meningsfull fritid og et godt utbygd fritidstilbud.

Fra 3.januar 2019 tar Færderskolene i bruk en ny læringsplattform som heter Skooler. Det kommer til å være en gradvis innføring i de ulike funksjonene som ligger i denne læringsplattformen. Både lærere, elever og dere foresatte skal få mulighet til å gjøre dere kjent med Skooler ved at vi kun innfører bruk av noen av funksjonene i det kommende skolehalvåret.

I det vedlagte skrivet ligger det informasjon om hva Skooler er, fremdriftsplan og forklaring til noen av funksjonene (også noen av de vi ennå ikke kommer til å ta i bruk).

Merk at det fra 3.januar kun er fraværsfunksjonen som blir tatt i bruk. Dere vil få nærmere beskjed om når vi tar i bruk planverktøyet og eventuelle andre funksjoner vi ønsker å ta i bruk.

Vi håper alle foresatte gjør seg kjent med Skooler ved å lese det vedlagte informasjonsskrivet. Samt laste ned og logge seg inn i Skooler-appen og/eller logge seg inn via Foresatteportalen.

Brattås skole v/administrasjonen

Fant du det du lette etter?