Et annerledes juletre

Klikk for stort bilde

«Et annerledes juletre» videreføres i 2019. Som i fjor vil det henges opp lapper med julegaveønsker fra lokale barn og ungdom, som av ulike årsaker trenger å få ønskene sine oppfylt. Kommunen samarbeider med lokallagene Røde Kors i dette tiltaket. Lappene med julegaveønsker henges opp på juletrær på Teie torv og ved Spar i Tjøme sentrum i månedsskiftet november/desember.

Mange familier har det ekstra økonomisk strevsomt i jula

Du kan hjelpe disse familiene ved å hente en lapp fra ett av trærne (Teie torv eller Tjøme sentrum), kjøpe inn gaveønsket fra barnet/ungdommen (lappene er anonymiserte), og deretter levere gaven så fort du har mulighet, og senest innen 14. desember til ett av følgende steder:

• Servicesenteret på Tinghaug, Borgheim
  • Tjøme bibliotek
  • Spar Tjøme
  • Meny Teie

Vi sørger for at gavene kommer til rett familie. Det er viktig at den grønne julegaveønske-lappen som du tar ned fra treet følger med gaven når du leverer den inn til ett av de ovennevnte lokasjonene.

Klikk for stort bildeForesatte kan selv melde inn gaveønsker innen 17. november

Skjema for å melde inn gaveønsker finner du her.

Informasjon om gaveønsker

• Ett gaveønske per barn.
  • Det er ikke mulig å ønske seg elektronikk, penger eller generelle gavekort. Gavekort på kino, svømmehall og lignende er ok.

Lokalt næringsliv kan bidra

Det lokale næringsliv oppfordres til å bidra via Røde Kors sin Vipps-konto ”Et annerledes juletre” #539847

Har du spørsmål?

Ta kontakt med:

• Hilde Nordberg Forsmo: hilde.nordberg.forsmo@faerder.kommune.no - tlf. 473 92 596
  • Lissbeth Sundby: lissbeth.sundby@faerder.kommune.no - tlf. 409 15 570

Fant du det du lette etter?