Vil du være med å påvirke?

Klikk for stort bilde

Vil du være med å påvirke hvordan Færder kommune kan gi gode tjenester til barn, unge og deres familier? Vi trenger din hjelp - din mening betyr mye for oss!

Familiens hus hjelper både barn, unge og deres familie med alt innen trivsel og fysisk og psykisk helse! Familiens hus består av helsestasjon, skolehelsetjenesten, barnevernet, PPT, RMU. Skoler og barnehager er også en del av Familiens hus. Vi jobber sammen for å sikre at alle får den hjelpen de trenger.

Nå vil vi utvikle vårt tilbud etter ønsker fra barn, unge og deres foresatte. Da trenger vi din hjelp til å vite hva du ønsker deg, for at vi skal kunne gi et enda bedre tilbud, få nye ideer osv.

Vi ønsker å lære av deg! Har du opplevd medgang og motgang i livet? Er du pappaen til ei ensom jente, eller bestemor til en gutt som elsker skolen? Vet du hva som skal til for å bli trygg og modig? Du er eksperten og vi trenger deg. Du kan være: ung, gammel, mamma, pappa, bestemor, bestefar, dirigent, fotballtrener, danselærer, kul, ukul, slapp, flink, nerd, sur, snill, frivillig, skeiv, straight, trist, glad, innafor, utafor og alt annet - det spiller ingen rolle!

Ønsker du å bidra? Fyll ut vår deltagerliste for å bli med: https://www.faerder.kommune.no/sd/skjema/NKO066/

Har du noen spørsmål?

Send e-post til: lise.almquist.bjorge@faerder.kommune.no

Fant du det du lette etter?