Velkommen til Maier Arena!

Klikk for stort bilde

Tønsberg kommune og Færder kommune inviterer alle til åpning av det nye isanlegget lørdag 14. desember kl 12. Det vil være snorklipping, oppvisning av ulike aktiviteter og mulighet til å se hva skøyteidrettene kan tilby av aktivitet den kommende vinteren.

Ishallen er åpen for publikum lørdager og søndager til bestemte tider. Klikk her for å se når ishallen er åpen for publikum.

Arbeidet med å legge god is på utendørsanlegget Maier Arena er nå i gang. Det kommer nærmere informasjon om når  isen på Maier Arena er klar for bruk.

Oppgradering av ishallen og utvidelsen av isflaten er et samarbeidsprosjekt mellom Tønsberg kommune og Færder kommune.

Isflaten utendørs blir nå på 1.300 kvadratmeter, og dekker hele Maier Arena mot to baner ytterst tidligere. Med forbedret frysekapasitet håper vi på å kunne by på skøytesesong fra 1. november til midten av mars i årene framover.

Husk å bruke hjelm.

Fant du det du lette etter?