Vanningsrestriksjoner

vanner med hageslange - Klikk for stort bilde

På grunn av kapasiteten i vannledningsnettet innføres det vanningsrestriksjoner hver sommer slik at alle skal få vann til nødvendig forbruk.

Det innføres følgende vanningsplan fra og med mandag 21. mai til og med fredag 24. august 2018.

Vanning kan skje på følgende dager etter forbokstav i familienavnet eller borettslagets navn i tidsrommet mellom 18.00 og 23.00. (Det er siste etternavn til den som mottar faktura for kommunale eiendomsgebyr, som gjelder.)

A - G     Mandag og torsdag
H - L     Tirsdag og fredag
M - Å    Onsdag og lørdag

Hva er tillatt

• Det er tillatt å vanne med håndholdt slange med påmontert munnstykke.
  • Det er tillatt å vanne med en spreder pr. eiendom.
  • Sprederen må plasseres slik at hovedmengden av vannet kommer på bed, busker og lignende.
  • Ovenstående er tillatt i henhold til vanningsplanen.
  • Vanning med kanne er tillatt når som helst.

Hva er ikke tillatt

• Plenvanning er ikke tillatt.
  • Fritidsboliger/hytter har ikke tillatelse til å vanne med spreder.

Dispensasjon

Det kan gis dispensasjon for vanning av nysådd plen eller ferdigplen samt nyanlagte busker og hekker.  Søknad om dispensasjon sendes til service@faerder.kommune.no.  Vanningen må foregå mellom 18.00 og 23.00.

Fant du det du lette etter?