Ungdomsrådet ruller videre

Ungdomsrådet 1 - Klikk for stort bilde

Mandag 8. oktober gjennomførte ungdomsrådet sitt andre møte. Denne gangen ble det avholdt valg på leder og nestleder. Rådet ønsker Malin Kjøle Tuxen (andre fra venstre) som leder og Mia Helene Carlsen Vattøy (tredje fra høyre) som nestleder.

Valgets resultater vil bli lagt frem for hovedutvalget for oppvekst i november for endelig vedtak.

Denne gangen var vi også så heldige at vi fikk besøk fra ungdomsrådet i Tønsberg kommune. Mange gode tips og nyttige innspill ble delt med Færder ungdomsråd. Tiden frem mot 2019 vil bli brukt til å få de siste brikkene på plass i rådet, det vil si noen flere medlemmer og rutiner for behandling av saker.

Anette Malme er Færder kommunes kontaktperson i rådet (til høyre i bildet over).

Ungdomsrådet - Klikk for stort bilde Ungdområdets andre møte 2018 - Klikk for stort bilde
Fant du det du lette etter?