Sterk og stødig - trening for seniorer 65+

Klikk for stort bilde

Synes du at du greier mindre i dag enn for ett år siden? Ønsker du å bli sterkere og stødigere?

Hva er Sterk og stødig?

Sterk og stødig er et gruppetreningstilbud som foregår en gang i uken. Treningen inneholder øvelser for å bedre muskelstyrken og balansen, samtidig som man får muligheten til å være sammen med og trene med andre treningsglade seniorer.

Øvelsene foregår både stående og gående, og det er anledning til å støtte seg til en stol eller sette seg ned ved behov. Treningsgruppene blir instruert av frivillige instruktører som er kurset i sterk og stødig- konseptet, og som blir veiledet av kommunale fysioterapeuter

Målgruppe

Deltakere i Sterk og stødig er senior (65+) med en begynnende ustøhet eller følelse av å være svakere i beina enn tidligere. Du må kunne gå uten hjelpemidler innendørs, og fortsatt klare deg godt i eget hjem uten særlig bistand fra kommunen. Du må komme deg til og fra treningen på egenhånd.

Du trenger ingen henvisning for å trene, men snakk med legen din om treningen om du har sykdommer som du må ta hensyn til.

Treningsgrupper

Aktiviteten, Ekeberg

Onsdag kl 11:00-12:00 fra 4. september

Smidsrød helsehus

Torsdag kl 12:30-13:30 fra 5. september

Du trenger klær som er lette å bevege seg i og innetreningssko.

Kr 200,- pr. halvår. Vi følger skoleårets ferier.

Ta kontakt med folkehelsekoordinator Irmelin Skjold:

Klikk for stort bilde

Fant du det du lette etter?