Kulturuka i Færder 2019

– det lokale kulturlivets egen, store, årlige markering – går av stabelen i tidsrommet lørdag 12. til og med søndag 20. oktober. I denne uken ønsker Færder kommune kulturaktivitet i hele kommunen på alle arenaer, med alle og for alle.

Klikk for stort bilde

Kulturuka gir en enestående mulighet for det lokale kulturlivet til å vise seg frem og for nye og «gamle» innbyggere til å se og prøve ut hva Færders kulturliv har å tilby. Kulturuka 2019 skapes i samarbeid mellom Færder kommune, lokale lag og foreninger, lokalt næringsliv, lokale kunstnere og kulturaktører. Vi ønsker at programmet for Kulturuka 2019 skal speile bredden av Færder kommunes mangfoldige kulturliv og at alle innbyggerne i Færder kommune finner minst ett arrangement som de har lyst til å være publikum på.

Den offisielle åpningen av Kulturuka vil finne sted på Fagertun i forbindelse med Familiedagen lørdag 12. oktober. Her vil blant annet Færder kommune dele ut Samfunnsprisen, Kulturprisen og Færderstipendet for 2019. Kulturuka avsluttes offisielt i forbindelse med konserten med Nøtterøy musikkorps på Nøtterøy Kulturhus søndag 20. oktober.

Arrangørene har ansvar for eget arrangement med planlegging, markedsføring, gjennomføring og økonomi og Færder kommune lager en programoversikt og markedsfører hele programmet via kommunens kommunikasjonskanaler. Under Kulturuka 2018 var det nærmere 80 arrangement i Færder kommune sin programoversikt. Eksempler på registrerte arrangement i Kulturuka 2018 var ulike markeder, konserter, teater, åpen dag, utstillinger m.m.

Meld inn ditt arrangement

Frist for å melde inn arrangement til programoversikten er 1. september. Påmeldingsskjema finner du her.

Vi ønsker velkommen til deltakelse i Kulturuka i Færder med en video fra Kulturuka 2018.

For spørsmål, kontakt:

Else Reitan
E-post: else.reitan@faerder.kommune.no

Vigdis Martin
E-post: vigdis.tromborg.martin@faerder.kommune.no
Tlf.: 993 26 698

Fant du det du lette etter?