Hei innbygger i Færder og Tønsberg kommuner!

Klikk for stort bilde

Tønsberg og Færder skal utvikles videre som reisemål og innbyggerne  inviteres til å gi innspill torsdag 19. september. Kommunene har gått sammen om å utarbeide en besøksstrategi og er i gang med et prosjekt for reisemålsutvikling. Prosjektet skal bidra til en helhetlig og bærekraftig utvikling. Reisemålsutviklingen gjennomføres etter modell fra og i samarbeid med Innovasjon Norge.

Hvor skjer workshopen?

Torsdag 19. september kl 17:00-20:00 i Tønsberg og Færder bibliotek (Blackbox), Storgaten 16, 3126 Tønsberg.

• Innledning om kommunenes satsing på reiseliv
  • Innbyggerens erfaringer med reiselivet
  • Erfaringer fra andre kommuner som satser på reiseliv
  • Innbyggeren som bruker av reiselivsaktørenes tilbud; ønsker om tilbud, tilrettelegging, transport og kommunikasjon
  • Lokalsamfunnet som ramme rundt reiselivet
  • Bærekraftig reiseliv; økonomisk, sosialt og miljømessig
  • Kommunene og innbyggeren som vertskap; hvilke roller har vi?
  • Synspunkter på videre utvikling av Tønsberg og Færder som reisemål

Enkel servering.

Påmelding

Send e-post til else.marie.heireth.jorgensen@faerder.kommune.no innen fredag 16. september.

Mer informasjon om reisemålsutvikling.
Konsulentselskapet 2469 Reiselivsutvikling as er faglig ressurs i prosjektet.

Fant du det du lette etter?