Hage- og grovavfallsinnsamling høsten 2019

Hageavfall. Foto. - Klikk for stort bilde

Nå henter vi hageavfallet hjemme hos deg til fastsatt dato vår og høst, du trenger ikke lenger å bestille henting. Denne tjenesten er inkludert i renovasjonsgebyret.

Hentedager for hageavfall

For tidligere Nøtterøy kommune hentes hageavfallet i uke 43 eller uke 44, avhengig av hvilken rute du tilhører. For tidligere Tjøme kommune hentes hageavfallet i uke 43. Veierland har henting av hageavfall 24. oktober. Du kan også finne din hentedag i appen Min Renovasjon og på vesar.no.

Hageavfallssekker

Hageavfallssekker kan bestilles i uke 35 og uke 36, siste frist for bestilling er fredag 6. september.
Bestill sekkene ved å sende en e-post til post@vesar.no. Maks 15 sekker per boenhet.

Utenom bestillingsperioden er det mulig å hente hageavfallssekker på kommunens Servicesenter fra og med onsdag 11. september. Adressen er Tinghaugveien 16.

Grovavfallsinnsamlingen høsten 2019

Henting av grovavfall er ikke inkludert i renovasjonsgebyret. Du kan bestille enkelthenting en gang vår og høst til fastsatte datoer, eller en abonnenmentsordning som innebærer en henting vår og høst til fastsatte datoer. Frist for å bestille henting av grovavfall er 20. september. Bestill her. For beboere på Veierland er fristen 4. oktober. Bestill her.

Priser på henting av grovavfall

Gebyret for enkelthenting vil bli fakturert på neste faktura med kommunale gebyrer. Gebyr for abonnement fordeles over fire terminer på faktura med kommunale gebyrer. Prisen for abonnement og enkelthenting av grovavfall finner du her.

Appen Min Renovasjon

I appen Min Renovasjon finner du også dine hentedager for hageavfall. Ved å aktivere varsling i appen vil du kunne få en påminnelse dagen før henting. Les mer om appen her.Renovasjonsappen. Foto. - Klikk for stort bilde

Les mer om hage- og grovavfallsordningen på vesar.no.

Fant du det du lette etter?