Hage- og grovavfallsinnsamling høsten 2019

Hageavfall. Foto. - Klikk for stort bilde

Nå henter vi hageavfallet hjemme hos deg til fastsatt dato vår og høst, du trenger ikke lenger å bestille henting. Denne tjenesten er inkludert i renovasjonsgebyret.

Hentedager for hageavfall

For tidligere Nøtterøy kommune hentes hageavfallet i uke 43 eller uke 44, avhengig av hvilken rute du tilhører. For tidligere Tjøme kommune hentes hageavfallet i uke 43. Veierland har henting av hageavfall 24. oktober. Du kan finne din hentedag i appen Min Renovasjon og på vesar.no.

Hageavfallssekker

Du kan bestille sekker i forkant av innsamlingen. Sekkene blir da levert hos deg. Sekkene bestilles i løpet av en to-ukers periode vår og høst.

Bestilling av hageavfallssekker gjøres i uke 35 og 36, siste frist er fredag 6. september.
Sekkene bestilles via melding i appen Min Renovasjon. Vi gjør oppmerksom på at du ikke får kvittering på melding sendt inn via appen. Du kan også bestille hageavfallssekker på Vesar.no. Bestilte sekker leveres ut i uke 37 og 38.

Utenom bestillingsperioden er det mulig å hente hageavfallssekker på kommunens Servicesenter fra og med onsdag 11. september. Adressen er Tinghaugveien 16.

Maks 15 sekker pr. husstand.

Grovavfallsinnsamlingen høsten 2019

Henting av grovavfall er ikke inkludert i renovasjonsgebyret. Du kan bestille enkelthenting en gang vår og høst til fastsatte datoer, eller en abonnenmentsordning som innebærer en henting vår og høst til fastsatte datoer. Frist for å bestille henting av grovavfall er 20. september. For beboere på Veierland er fristen 4. oktober. Ta kontakt med Vesar på e-post: post@vesar.no eller telefon 33 35 43 80 for bestilling.

Priser på henting av grovavfall

Gebyret for enkelthenting vil bli fakturert på neste faktura med kommunale gebyrer. Gebyr for abonnement fordeles over fire terminer på faktura med kommunale gebyrer. Prisen for abonnement og enkelthenting av grovavfall finner du her.

Appen Min Renovasjon

I appen Min Renovasjon finner du også dine hentedager for hageavfall. Ved å aktivere varsling i appen vil du kunne få en påminnelse dagen før henting. Les mer om appen her.Renovasjonsappen. Foto. - Klikk for stort bilde

Les mer om hage- og grovavfallsordningen på vesar.no.

Fant du det du lette etter?