Gratis aktiviteter i høstferien

Nå er Fritid Færder sitt høstferieprogram ute! Vi har mange morsomme aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. Les mer om de ulike aktivitetene ved å klikke på de. Påmeldingsfristen er 20. september på alle aktiviteter utenom turen i Teieskogen.

Jente går på brostener. Foto. - Klikk for stort bilde

Klikk på en aktivitet for å få opp påmeldingsskjema.

Dato Aktivitet Alder
1. oktober Tusenfryd 8. trinn - 18 år
2. oktober Mat 5.-7. trinn
3. oktober Midgard vikingsenter 5.-7. trinn
4. oktober Båltur 5.-7. trinn
5. oktober Film og spillkveld 8. trinn - 18 år
6. oktober Lunsj-tur i Teieskogen alle

Klikk på en ​aktivitet for mer informasjon og påmelding.

Vi har også opprettet en ny Facebookside som heter Fritid Færder. Siden er vår nye informasjonskanal på Facebook som erstatter sidene til Huset, Aktivitetskalenderen og Tjøme barne og ungdomshus på Facebook. Her vil dere finne alt av relevant informasjon samlet på en side - som handler om Færder kommunes fritidstilbud til barn og unge.

Viktig informasjon vedrørende alle våre aktiviteter

På alle aktiviteter er det med ledere fra Færder kommune. Tilbudene gjelder kun for barn, unge og familier med bostedsadresse i Færder kommune. Alle aktiviteter er åpne for alle innenfor den aldersrammen som er gitt. Det er begrenset antall plasser på alle aktiviteter. Aktivitetskalenderen vil foreta prioriteringer ut fra ulike kriterier.

• Forbehold om endringer
  • Søknadsfrister er endelige
  • Påmelding er bindende
Fant du det du lette etter?