Et annerledes juletre

Et annerledes juletre - Klikk for stort bilde

Vil du gjøre jula litt bedre for et barn eller ungdom i Færder kommune? I år settes det opp to juletrær, ett på Teie og ett i Tjøme sentrum, hvor det henges opp julegaveønsker fra lokale barn og ungdom som av ulike årsaker trenger å få ønskene sine oppfylt.

Dette er et samarbeid med Tjøme og Hvasser Røde Kors og Nøtterøy Røde Kors som er godt i gang med å etablere arbeidet med "et annerledes juletre".

Mange familier har det ekstra økonomisk strevsomt i jula

Du kan hjelpe disse familiene ved å hente en lapp fra ett av trærne (fra 1. desember på Tjøme og fra 2. desember på Teie), kjøpe inn ønsket gave fra barnet/ungdommen (anonymisert) og deretter levere gaven innen 16. desember til ett av følgende steder:

• Servicesenteret på Tinghaug, Borgheim
  • Tjøme bibliotek
  • Spar Tjøme
  • Meny Teie

Vi sørger for at gavene kommer til rett familie. Det er viktig at den grønne julegaveønske-lappen som du tar ned fra treet følger med gaven når du leverer den inn til ett av de ovennevnte lokasjonene.

Julegaveønske-lapp - Klikk for stort bilde

Hvordan samles julegaveønskene inn?

Frist for innsending er fredag 16. november.

Lokalt næringsliv kan bidra

Det lokale næringsliv oppfordres til å bidra via Røde Kors sin Vipps-konto ”Et annerledes juletre” #539847

Har du spørsmål?

Ta kontakt med:

• Hilde Nordberg Forsmo: hilde.nordberg.forsmo@faerder.kommune.no - tlf. 473 92 596
  • Hege Rui: hege.rui@faerder.kommune.no - tlf. 481 85 706

Fant du det du lette etter?