Dialogkonferanse med tema livsmestring på Teigar ungdomsskole

Foreldre og barn i gruppeoppgaver - Klikk for stort bilde

Den 12.april ble det arrangert en dialogkonferanse med tema livsmestring på Teigar ungdomsskole.

Bakgrunnen er resultatene fra Ungdataundersøkelsen 2017. Det møtte opp ca 500 elever og foresatte til dialogkonferansen.

Konferansen startet med en elevutstilling i skolens aula og deretter ble man delt inn i blandede grupper, på tvers av familier.

Gruppene jobbet med ulike temaer, f eks  stress, press og dress samt sosiale medier. Det ble en givende kveld, med mye bra jobbing mellom ungdom og foresatte.

Dialogkonferansen er et elevstyrt arrangement, det vil si at ungdommer var sterkt delaktig i planleggingen.

Alle elever på skolen var involvert i utarbeidelsen av diskusjonstemaene og dermed ble dialogkonferansen en arena for voksne og ungdommer å lære av hverandre. Innspillene fra gruppediskusjonene ble skrevet ned og vil bli jobbet videre med på skolen.

Fant du det du lette etter?