Bedre tverrfaglig innsats (BTI) Seminar

BTI Seminar - Klikk for stort bilde

Færder kommune arrangerte et stort seminar om arbeid med barn og unge 08. mai 2018

Færder kommune jobber aktivt med tidlig innsats og bedre samhandling mellom tjenestene som gjelder barn/unge og familier. Mange kommuner henvender seg for å høre hvordan vi driver dette arbeidet.

Vi valgte derfor å invitere til et seminar, der vårt arbeid ble presentert for 210 deltagere fra ulike kommuner.

Vi retter en stor takk til våre ungdommer (Færderproffer) som bidro med erfaringer og innspill til hvordan de mener tjenestene bør samarbeide. Innspill fra de det faktisk gjelder, har en stor verdi for utviklingen av tjenestene, og vi var glade for å vise dette til våre gjester på seminaret.

BTI Seminar - Klikk for stort bilde Færderproffer - Klikk for stort bilde Dagens program - Klikk for stort bilde Spør meg! - Klikk for stort bilde
Fant du det du lette etter?