Aktuelle saker
Barn med meslinger. Foto.

Forekomsten av meslinger i Europa øker. Til nå er det 40.000 tilfeller i 2018. Dette er dobbelt så mange som i hele 2017.

Vil du være med å påvirke hvordan Færder kommune kan gi gode tjenester til barn, unge og deres familier? Vi trenger din hjelp - din mening betyr mye for oss!

Padleled Vestfold åpnet 26. juni 2018, og består av 622 km graderte padleruter langs hele Vestfoldkysten, fra Svelvik i nord til Larvik i sør. Padleled Vestfold skal bidra til at alle vil finne passende og sikre turer å padle langs den unike Vestfoldkysten, gjennom merking, skilting, etablering av enkle overnattingssteder (Padlehuker) og annen tilrettelegging.

Vi drikker mer i feriene enn ellers. Hvor mye er det egentlig greit å drikke når man er på ferie med barna?

Digital Senior er et tilrettelagt kurs for digital trening med en sosial og hyggelig ramme. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Røde Kors og Færder kommune.

Det er lov å bruke vannscooter i Færder kommune, men ikke i Færder nasjonalpark. Nasjonalparken omfatter det aller meste av skjærgården i den østlige og sørlige delen av kommunen. Her er vannscooterbruk forbudt etter verneforskriften.

I dag ble Tønsberg-regionens legevakt offisielt åpnet av helseminister Bent Høie.

- Jeg elsker innflyttingsfester, sa helseministeren og gratulerte de fire samarbeidskommunene med et veldig godt tilbud til sine 100 000 innbyggere.

Kommunestyret i Færder valgte tunnelalternativet med 28 mot 19 stemmer i kommunestyremøtet 30. mai.

Den 22. mars ble det gjennomført medvirkningsmøte i Teie kirke om gatebruksplanen for Teie sentrum. Møtet ble arrangert av Bypakke Tønsberg-regionen og Færder kommune.

Møtet var veldig godt besøkt, og kirken var stappfull av engasjerte mennesker. Nå er rapporten fra møtet ferdig. (PDF, 7 MB)

Laptop med en GDPR-illustrasjon. Foto.

I løpet av mai/juni 2018 trer ny EU-forordning i kraft GDPR (General Data Protection Regulation), samt at det vil vedtas ny personopplysningslov.

Fant du det du lette etter?